ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιερός ναός του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, την Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021, έλαμπε από τα χαμογελαστά πρόσωπα των αγοριών και των κοριτσιών που παρακολουθούν τα μαθήματα του Κατηχητικού Σχολείου.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας και συνάμα πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κατηχητικού Σχολείου και ευχήθηκε επιτυχίες στους κατηχητές και στους μαθητές.

Το Κατηχητικό Σχολείο του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ είναι ένα από τα μεγαλύτερα όχι μόνο της Νέας Ιερσέης, αλλά και της ίδιας της ομώνυμης Μητροπόλεως και παρέχει την δυνατότητα σε 27 κατηχητές να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην διαπαιδαγώγηση της νεότερης γενιάς των Ελληνοαμερικανών.

Ο π. Χριστόφορος Οικονομίδης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ.

Το Σχολείο έχει ειδικά προγράμματα για την βρεφική, την νηπιακή και την σχολική ηλικία μέχρι και το 18ο έτος.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η κοινότητα του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης είναι μια από τις πιο δυναμικές κοινότητες της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης.

Ο π. Χριστόφορος Οικονομίδης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.