Μαθήματα Ελληνικών για Ενηλίκους στο σχολείο του Καθεδρικού ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν

Η διευθύντρια του Απογευματινού Σχολείου του Καθεδρικού κ. Ρούλα Λαμπράκη. Φωτογραφία: ETA PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Για μια ακόμη χρονιά το σχολείο του Καθεδρικού ναού της Αγίας Τριάδας, προσφέρει σε ενηλίκους την ευκαιρία εκμάθησης ελληνικών δια ζώσης, στην μετά Covid εποχή.

Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια εκμάθησης ελληνικών με εφαρμοσμένο πρόγραμμα διδασκαλίας που θα προσφέρεται τις απογευματινές ώρες έτσι ώστε να διευκολύνει μητέρες και εργαζόμενους.

Τα μαθήματα, όπως επεσήμανε η διευθύντρια του απογευματινού σχολείου του Καθεδρικού, η κ. Ρούλα Λαμπράκη θα παραδίδει πολύπειρος εκπαιδευτικός.

Οι ενδιαφερόμενοι θα διδάσκονται την χρήση της ελληνικής γλώσσας όπως αυτή χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση με παράλληλη εκμάθηση των στοιχείων πολιτισμού και γραμματικής.

Έτσι στην διάρκεια του προγράμματος οι υποψήφιοι μαθητές θα διδαχθούν την χρήση του αλφάβητου, τα φωνήεντα, τα βασικά ρήματα, τα άρθρα, τα επίθετα αλλά και την κοινωνική διάσταση και σημασία της γλώσσας, την σωστή άρθρωση  αλλά και την χρήση των αριθμών.

Το τηλέφωνο για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές είναι: (917) 865-1682. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να απευθύνονται στα γραφεία του Καθεδρικού, στο τηλέφωνο (212) 249-2840 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου: www.cathedralschoolny.org

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.