Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Αγορά του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χίλ της Νέας Ιερσέης (βίντεο)

0
Σε πρώτο πλάνο ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, π. Χριστόφορος Οικονομίδης ενώ τελεί τον αγιασμό του φεστιβάλ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η «Αγορά» της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης η οποία ξεκίνησε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής, 11 Οκτωβρίου 2020.

Η «Αγορά», όπως αποκαλούν το ελληνικό φεστιβάλ στο Τσέρι Χιλ ήταν και παραμένει μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις και συνάμα το μεγαλύτερο ελληνικό πολιτιστικό δρώμενο στην κοιλάδα  του Ντελαγουέαρ και συμπεριλαμβάνεται στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου του Τσέρι Χιλι.

Η φιλελληνίδα δήμαρχος του Τσέρι Χιλ, κ. Susan Shin Angulo, το απόγευμα της Πέμπτης συμμετείχε στον αγιασμό που τέλεσε ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Χριστόφορος Οικονομίδης και απένειμε στους ηγέτες της κοινότητας την καθιερωμένη διακήρυξη για το φεστιβάλ.

Στη συνέχεια συνομίλησε με τους εθελοντές και εξέφρασε τον θαυμασμό της για την άψογη διοργάνωση της αγοράς και για την ευλάβεια με την οποία τηρούσαν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Το φεστιβάλ, όπως επεσήμανε στις «Αναμνήσεις» ο υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής και συνάμα πρώην πρόεδρος της κοινότητας Στάθης Καραντώνης, λόγω του κορωνοϊού στερήθηκε τα πολιτιστικά δρώμενα.

Τα στελέχη και οι εθελοντές εργάστηκαν αρκετές μέρες πριν την έναρξη του φεστιβάλ για την ενημέρωση του κοινού για το μενού και για το νέο λογισμικό το οποίο είχαν εγκαταστήσει για να μπορούν οι ομογενείς και ο άλλοι κάτοικοι της περιοχής να παραγγείλουν τα φαγητά της αρέσκειά της και να μην χάσουν χρόνο στην παραλαβή του.

Η δήμαρχος του Τσέρι Χιλ Susan Shin Angulo, η οποία απένειμε στον π. Χριστόφορο και στους ηγέτες της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσεης την διακήρυξη για το φεστιβάλ.

Ερωτηθείς για τους εθελοντές ο κ. Καραντώνης επεσήμανε ότι συμμετείχαν και οι τρεις γενιές και ότι ο κάθε ένας γνώριζε πολύ καλά τα καθήκοντά του και όλοι μαζί έκαναν το παν ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο χρόνος παραμονής των οχημάτων στους χώρους.

Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του και για τις δωρεές των μελών και των φίλων της κοινότητας οι οποίες ήρθαν να μετριάσουν τις απώλειες από το λούνα παρκ και τα άλλα ψυχαγωγικά δρώμενα.

Ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Χριστόφορος Οικονομίδης, ο πρόεδρος της κοινότητας, κ. Τσαρλς Σαντήλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ Δημήτρης Ροζανίτης, ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Πάππας και άλλα στελέχη και επισκέπτες μιλώντας στο «Cosmo Philly TV» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της Αγοράς.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η εν λόγω κοινότητα είναι μια από τις πιο δυναμικές κοινότητες της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης.

Οι κυρίες της Φιλοπτώχου κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, οι οποίες εργάστηκαν άοκνα για το φεστιβάλ της κοινότητας.
Οι πρώην πρόεδροι της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, Γιώργος Πάππας, αριστερά και Στάθης Καραντώνης.
Οι εθελοντές οι οποίοι συνέβαλαν στην επιτυχία του φεστιβάλ της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης.
Οι εθελοντές οι οποίοι ασχολήθηκαν με την προετοιμασία της σαλάτας.
Οι εθελοντές του ελληνικού φεστιβάλ της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης.
Οι πινακίδες οι οποίες είχαν τοποθετηθεί στον δρόμο που οδηγούσε στον ιερό ναό του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης.
Ο περικαλλής ναός του Αγίου Θωμά ο οποίος έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και απέκτησε όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου ναού.
Ο περικαλής ναός του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.