ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι ομογενείς φίλοι της Τζοάν Αριόλα (Joann Ariola), της υποψήφιας του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία της κομητείας του Κουίνς αύριο, Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 από τις 7.00 – 9.00 μ.μ. θα διοργανώσουν στο «Vista Sky Lounge» του ομογενειακού ξενοδοχείου «Four Points Sheraton» στην διεύθυνση 27-05 39 Street, Long Island City, N.Y. μια ερανική εκδήλωση για την ενίσχυση της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η Joann Ariola είναι κάτοικος του Κουίνς και στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 θα αναμετρηθεί με τον νυν πρόεδρο του Κουίνς, Donovan Richards J. υποψήφιο του Δημοκρατικού Κόμματος. Ο κ. Donovan Richards  όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» εκλέχτηκε πρόεδρος του Κουίνς στις 23 Ιουνίου 2020, κατά την διάρκεια των ειδικών εκλογών που κηρύχτηκαν μετά την εκλογή της τέως προέδρου Μελίντα Κατς, ως εισαγγελέα της κομητείας του Κουίνς.

Η κ. Αριόλα  έχει ασχοληθεί όλη της την ζωή με τα κοινά και είχε εργαστεί στις διοικήσεις των πρώην δημάρχων της Νέας Υόρκης  Ρούντι Τζουλιάνι και Μάικλ Μπλούμπεργκ. Ταυτόχρονα έχει διατελέσει πρόεδρος του Howard Beach/Lindenwood Civic Association και σήμερα είναι διευθύντρια διακυβερνητικών υποθέσεων μεγάλου ιατρικού δικτύου του Κουίνς και εισέρχεται για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο.

Μεταξύ άλλων διακρίνονται ο Αργύριος Αργειτάκος και ο Νίκος Μπάρδης κατά την διάρκεια της συνάντησης στην Αστόρια με την Τζοάν Αριόλα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Η κ. Αριόλα είναι πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την κομητεία του Κουίνς και μέλος της πολιτειακής επιτροπής Γυναικών της 23ης εκλογικής περιφέρειας του Κουίνς.

Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε την Αστόρια και συνομίλησε με επιχειρηματίες και κατοίκους της περιοχής για τους στόχους της προεκλογικής εκστρατείας και συνάμα άκουσε τα παράπονά τους σχετικά με τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατά την  διάρκεια της συνομιλίας με τις «Αναμνήσεις» η κ. Αριόλα αναφέρθηκε στους προεκλογικούς της στόχους και τόνισε ότι οι φετινές εκλογές είναι κρίσιμες τόσο για το Κουίνς και τη Νέα Υόρκη όσο και την Αμερική και ότι η δυσαρέσκεια του επιχειρηματικού κόσμου από τους χειρισμούς και τις πολιτικές του δημάρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ Ντι Μπλάσιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει μια νέα δυναμική για την ενίσχυση της πολιτικής ισχύος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος τόσο σε τοπικό, όσο και σε πολιτειακό επίπεδο.

Ερωτηθείσα για την θέση της σχετικά με το κίνημα “Defund Police” επεσήμανε ότι στηρίζει έμπρακτα το έργο της Αστυνομίας και των οργάνων της τάξεως της Νέας Υόρκης και τόνισε ότι ο περιορισμός των κονδυλίων προς την Αστυνομία έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα και στις πέντε κομητείες παρατηρείται αύξηση της εγκληματικότητας.

Παράλληλα τόνισε ότι στηρίζει την επαναφορά της εγγυοδοσίας για την απελευθέρωση των εγκληματιών, διότι οι συνέπειες της κατάργησής των εγγυήσεων  είναι ορατές σε όλους τους δήμους της Νέας Υόρκης.

Αναφερόμενη στο θέμα των αστέγων επεσήμανε ότι τάσσεται κατά των πολιτικών του Δημάρχου Μπιλ Ντι Μπλάσιο και ότι θα αγωνιστεί κατά της δημιουργίας ασύλων αστέγων στις κατοικημένες περιοχές του Κουίνς.

Η κ. Αριόλα επεσήμανε ότι ως σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά τάσσεται υπέρ των εισαγωγικών εξετάσεων στα ειδικά λύκεια της Νέας Υόρκη προκειμένου να διασφαλιστεί η παράδοσή τους, ως προηγμένες σχολικές μονάδες.

Εάν εκλεγεί, όπως επεσήμανε, θα στηρίξει την μεταρρύθμιση της φορολογίας ακινήτων και την παροχή κινήτρων στους επιχειρηματίες για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Τέλος τάχτηκε υπέρ της συνεργασίας με τους κοινωνικούς φορείς και με τις εθνικές ομάδες που συνθέτουν το πολυεθνικό μωσαϊκό της κομητείας του Κουίνς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία της κ. Αριόλα κάντε κλικ στο https://joannariola.com/meet-joann/.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.