Κοπή βασιλόπιτας των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Αστόρια

0
Από αριστερά διακρίνονται οι Τιμολέων Ζιώγκας, Μανώλης Χριστοδουλάκης και Γιώργος Αργυρός. Φωτογραφια: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τις παλιές καλές εποχές θύμισε στα στελέχη και στα μέλη της Νομαρχιακής και των τοπικών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση σε συνεργασία με τη νομαρχιακή οργάνωση το βράδυ της Πέμπτης, 12 Ιανουαρίου 2023, στο Aldo’s Democratic Club στην Αστόρια.

Πρόκειται για την πρώτη εκδήλωση του 2023 και συνάμα την πρώτη εκδήλωση μετά τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και στα πηγαδάκια δέσποζαν αφ’ ενός μεν οι μνήμες από την δράση των οργανώσεων τις τελευταίες δεκαετίες, αφ’ ετέρου δε οι πρόσφατες εξελίξεις στην γενέτειρα και οι επικείμενες εκλογές τόσο για την Βουλή των Ελλήνων, όσο και για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Την πίτα του Κόμματος έκοψε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Τιμολέων Ζιώγκας, ο οποίος δήλωσε «Εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχίες στις νέες μάχες που το Κίνημα θα δώσει τους επόμενους μήνες. Εύχομαι να έχουμε μόνο νίκες και θετικά αποτελέσματα».

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης έκοψε την βασιλόπιτα της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία είχε και το έμβλημα του Κόμματος και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την παρουσία ιστορικών στελέχών των οργανώσεων μεταξύ των οποίων και του Σπύρου Γαρυφάλλη, του Ηλία Νεοφώτιστου, του Θεόδωρου Μενή, του Σωτήριου Κωνσταντακόπουλου, του Γιώργου Καραβίτη, του Ιάκωβου Καλοειδά και άλλων.

Ο Γεώργιος Αργυρός ευχήθηκε καλή Χρονιά και για το καλό του χρόνου άνοιξε και σαμπάνιες.

Ο κ. Αργυρός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανοδική πορεία του ΠΑΣΟΚ και ευχήθηκε επιτυχίες στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ενώ παρακολουθούν την τελετή της κοπής της βασιλόπιτας. Φωτογραφια: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ,. Φωτογραφια: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.