ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής σε συνεργασία με το Γραφείο Ελληνικής Παιδείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, τον ιστορικό Σύλλογο Ελλήνων Εκπαιδευτικών Νέας Υόρκης «Προμηθεύς», τον οργανισμό Ελληνική Παιδεία Αμερικής και άλλους φορείς μέλη της Ομοσπονδίας, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 θα αναβιώσουν το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας.

Οι εκδηλώσεις θα λάβουν μέρος στην ιστορική κοινότητα του Αγίου Σπυρίδωνα στην διεύθυνση, 124 Wadsworth Ave., N.Y. N.Y. και αναμένεται να συμμετάσχουν στελέχη και μέλη των προαναφερόμενων φορέων, καθώς επίσης και εραστές και υποστηρικτές της Ελληνικής Παιδείας, μαθητές και γονείς.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με τον Όρθρο, την Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία που θα τελέσει ο ιερατικός προϊστάμενος, π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος και θα συνεχιστούν με την εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, που θα λάβει χώρα αμέσως μετά στην κοινοτική αίθουσα.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων Εκπαιδευτικών Αμερικής, κ. Στέλλα Κοκόλη μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή της διότι εφέτος θα αξιωθούν να διοργανώσουν δια ζώσης την καθιερωμένη εκδήλωση και να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

Τόσο η κ. Στέλλα Κοκόλη, όσο και οι πρόεδροι των προαναφερόμενων φορέων θα απευθύνουν χαιρετισμούς και θα αναφερθούν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το 2022.

Η είσοδος είναι δωρεάν και είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι ασχολούνται είτε στηρίζουν την ελληνική παιδεία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: (917) 744-9226, (718) 844-0902 και (732) 581-6166.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.