Κοινή επιστολή ομογενειακών οργανώσεων στον Justin Trudeau για τον ελληνικό τουρισμό

0
49
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau κατά την διάρκεια της ομιλίας του σε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Ντάβος. Φωτογραφία: (EUROKINISSI / WORLD ECONOMIC FORUM / MANUEL LOPEZ)

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. (https://www.parapolitika.gr/) Ο απόδημος Ελληνισμός πήρε την σκυτάλη για το άνοιγμα του ελληνικού Τουρισμού και έστειλε επιστολή στον Καναδό πρωθυπουργό. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος απευθύνθηκε προ ημερών προς την παγκόσμια κοινότητα για να δηλώσει ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να υποδεχθεί επισκέπτες με ασφάλεια και οργανωμένη υγειονομική υποδομή, η Ελληνοκαναδική ομογένεια απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τρυντώ, προκειμένου να προωθήσει και να στηρίξει όσα ο Έλληνας Πρωθυπουργός με ευθύνη και σοβαρότητα ανακοίνωσε για το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα δύο μεγάλες ελληνοκαναδικές οργανώσεις, το «Ελληνο-Καναδικό Κογκρέσσο» και το «Ελληνικό Κογκρέσσο του Κεμπέκ» με κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό του Καναδά, εκφράζουν τη βούληση της ευάριθμης ελληνικής ομογένειας του Καναδά (350.000 άτομα, όπως αναφέρεται στην επιστολή) να διαδώσει το μήνυμα της Ελλάδας προς όλο τον κόσμο ότι η χώρα μας αποτελεί ασφαλή τουριστικό προορισμό.

Παράλληλα, η επιστολή προς τον Τρυντώ στηρίζει την επιθυμία των Ελληνικής καταγωγής πολιτών του Καναδά να επισκεφθούν την γενέτειρα και να διατηρήσουν ζωντανούς τους αρραγείς δεσμούς με την Ελλάδα και κυρίως με την οικογένεια καταγωγής.

Ας μην ξεχνούμε ότι ο πυλώνας, που κρατά τον Ελληνισμό ενωμένο σε όλο τον πλανήτη είναι η οικογένεια.

Δεν είναι τυχαίο, όπως αναφέρεται στην επιστολή, ότι ξαναρχίζουν οι καθημερινές πτήσεις της Air Canada προς την Αθήνα από τις 25 Ιουνίου, ενώ από τα τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις και από την Air Transat.

Παραθέτουμε την επιστολή σε pdf για τους αναγνώστες μας, αλλά κλείνουμε με την καταληκτική φράση των ομογενών μας προς τον Τζάστιν Τρυντώ «Mr Prime Minister, we count on you and your government’s attention to this matter as travel to Greece is of great practical, economic and emotional importance to over 350,000 Canadians of Hellenic heritage».

Η κοινή επιστολή προς τον πρωθυπουργό του Καναδά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.