Καθημερινές Δεήσεις από τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο για τους πιστούς της Αρχιεπισκοπής

0
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρος, μετά το πέρας της Ακολουθίας των Χαιρετισμών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τζάκσον Χάιτς του Κουίνς. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Νέα Υόρκη – Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος προέστη στην πρώτη, από μια σειρά καθημερινών παρακλήσεων και τρισαγίων για τους πιστούς της Αρχιεπισκοπής Αμερικής οι οποίοι έφυγαν από τη ζωή ή υποφέρουν εξαιτίας της λοιμικής πανδημίας του κορωνοϊού. Οι ακολουθίες πραγματοποιούνται στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Παύλου στην έδρα της Αρχιεπισκοπής στη Νέα Υόρκη, ενώ μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου.

Ο Σεβασμιώτατος παρακαλεί τους πιστούς να του στείλουν διαδικτυακά τα ονόματα των κεκοιμημένων, αλλά και όλων των ζώντων που περιθάλπτονται εξαιτίας των επιπλοκών του κορωνοϊού. Οι ακολουθίες και οι δεήσεις αυτές υπέρ των ζώντων και των κεκοιμημένων θα συνεχίζονται καθόλη τη διάρκεια της λοιμικής πανδημίας.

Όσοι θα ήθελαν να στείλουν τα ονόματα των κεκοιμημένων που έφυγαν εξαιτίας του ιού αλλά και των ζώντων, όσων υποφέρουν εξαιτίας της πανδημίας, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα στην https://bit.ly/covid19-prayerlist.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.