ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Ιστορικές με όλη τη σημασία της λέξεως στιγμές βιώνει το Τάρπον Σπρίνγκς, η πόλη των σφουγγαράδων και των Θεοφανείων» δήλωσε στις «Αναμνήσεις» ο ομογενής δήμαρχος Χρυσόστομος Αλαχούζος, το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιανουαρίου 2020, αμέσως μετά την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τα φετινά Θεοφάνεια διαφέρουν από όλα τα προηγούμενα διότι έχουμε ανάμεσά μας τον Πρωθυπουργό της γενέτειρας Κυριάκο Μητσοτάκη, το νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο και όλους τους ηγέτες της ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Η επίσκεψή τους έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στους ομογενείς και άλλους κατοίκους της πόλεώς μας», επεσήμανε ο κ. Αλαχούζος.

Ερωτηθείς για τα θέματα που συζήτησαν με τον κ. Μητσοτάκη επεσήμανε ότι στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα που αφορούν την ομογένεια και τη γενέτειρα καθώς επίσης και τα Δωδεκάνησα.

Ο Δήμαρχος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του επισήμου δείπνου που θα παραθέσει η AHEPA στο Innisbrook Resort του Τάρπον Σπρινγκς θα απονείμει στον Πρωθυπουργό το Χρυσό Κλειδί της Πόλης.

Ο ομογενής Δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς, Κρις Αλαχούζος, υποδέχθηκε τον Ελληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συνοδεία του, στο Innisbrook Resort -όπου κατέλυσε – το απόγευμα της Κυριακής 5 Ιανουαρίου 2020. Φωτογραφία: GANP/ Δημήτρης Πανάγος.
Από αριστερά ο δήμαρχος Χρυσόστομος Αλαχούζος ενώ υποδέχεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φωτογραφία: GANP/ Δημήτρης Πανάγος.
Στιγμιότυπο από την άφιξη του Έλληνα Πρωθυπουργού. Φωτογραφία: GANP/ Δημήτρης Πανάγος.
Από αριστερά οι Χρυσόστομος Αλαχούζος, Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Μέρμελας. Φωτογραφία: GANP/ Δημήτρης Πανάγος.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.