Υπέρ του Ελληνικού Σχολείου το τουρνουά γκόλφ του Άπερ Ντάρμπι

0
Φωτογραφία: www.photobystelios.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.  Απίστευτη με όλη την σημασία της λέξεως ήταν τόσο η συμμετοχή, όσο και η γενναιοδωρία των ομογενών που συμμετείχαν στο 4ο τουρνουά γκολφ που διοργάνωσε η κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι.

Το τουρνουά έλαβε χώρα την Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024 στο «Llanerch Country Club» στο Χαβερτάουν της Πενσυλβάνια και συμμετείχαν 130 ομογενείς όλων των ηλικιών.

Η οργανωτική επιτροπή με επικεφαλής τους Τζον Γκίνη (John Ginis) και Κρις Τζιμούλη (Chris Tzimoulis) κατάφερε να διοργανώσει ένα από καλύτερα τουρνουά που διοργανώνονται σε επίπεδο κοινοτήτων και η επιτυχία του οφείλεται στους στόχους τους.

Φωτογραφία: www.photobystelios.com

Πρόκειται για την ενίσχυση του Ταμείου του Ελληνικού Σχολείου του Αγίου Δημητρίου Άπερ Ντάρμπι και οι περισσότεροι παίκτες είχαν μαθητεύσει στο εν λόγω σχολείο και σήμερα εν έτη 2024 διδάσκονται την ελληνική γλώσσα τα παιδιά και τα εγγόνια του. .

Στην σχετική ανακοίνωση τύπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: Το Ελληνικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές της ελληνοαμερικανικής κοινότητας, λειτουργώντας ως φάρος πολιτιστικής κληρονομιάς και εκπαιδευτικής αριστείας. Εδώ και χρόνια, είναι αφοσιωμένο στη διατήρηση των πλούσιων παραδόσεων της ελληνικής γλώσσας και κουλτούρας, εξασφαλίζοντας ότι οι μελλοντικές γενιές θα παραμείνουν συνδεδεμένες με τις ρίζες τους. Το ετήσιο τουρνουά γκολφ, πλέον στον τέταρτο χρόνο της, έχει γίνει μια κορυφαία εκδήλωση, συγκεντρώνοντας κρίσιμα κεφάλαια για την υποστήριξη των προγραμμάτων, των πόρων και των δασκάλων του σχολείου».

«Η επιτυχία του  4ου τουρνουά γκολφ συν τοις άλλοις οφείλεται στις συνεισφορές πολλών γενναιόδωρων χορηγών και στις ακούραστες προσπάθειες των εθελοντών μας», είπε ο Τζον Γκίνης.

Φωτογραφία: www.photobystelios.com

«Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στους εθελοντές από την New Age Realty, στους εθελοντές που ασχολήθηκαν με την γραμματεία και σε όλους εκείνους που προετοίμασαν, σέρβιραν και παρέδιδαν νόστιμο σπιτικό ελληνικό φαγητό όλη την ημέρα.  Επιπλέον, τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες και ειδική αναγνώριση αξίζουν και τα άτομα και η Φιλόπτωχος που συνεισέφεραν στη σιωπηλή δημοπρασία, προσθέτοντας μια επιπλέον δόση ενθουσιασμού στη μέρα» συνέχισε ο κ. Γκίνης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης παρατέθηκε πλουσιοπάροχο δείπνο.

Φωτογραφία: www.photobystelios.com
Φωτογραφία: www.photobystelios.com
Φωτογραφία: www.photobystelios.com
Φωτογραφία: www.photobystelios.com
Φωτογραφία: www.photobystelios.com
Φωτογραφία: www.photobystelios.com
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.