ΑΘΗΝΑ. (ΑΠΕ – ΜΠΕ) Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης πλαισιωμένος από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Γεώργιο Πατούλη και άλλα ηγετικά στελέχη του κόμματος το πρωί της Κυριακής, 2 Ιουνίου 2019 παρέστησαν στο αρχιερατικό συλλείτουργο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Νέα Ιωνία προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου και του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης εξερχόμενος του Ιερού ναού επεσήμανε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ συγκινημένος που υποδεχόμαστε σήμερα στη Νέα Ιωνία τον νέο αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο».

«Είναι ένας άξιος ιεράρχης, ο οποίος αναλαμβάνει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία. Οι ελπίδες και η αγάπη όλων μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει, να διακονήσει την Αρχιεπισκοπή Αμερικής και με αυτόν τον τρόπο να επαναβεβαιώσει την ενότητα της εκκλησίας» συνέχισε.

«Του εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει» κατέληξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.