Η ομογενής Τζάκλιν Κασούλης ορκίστηκε Ομοσπονδιακή Εισαγγελέας της Ανατολικής Περιφέρειας της Ν. Υ.

Η ομογενής εισαγγελέας Τζάκλιν Κασούλις (Jacquelyn Kasulis) ενώ ορκίζεται ενώπιον της ομοσπονδιακού αρχιδικαστού του Μπρούκλιν, Margo K. Brodie. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Εισαγγελίας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομογενής Τζάκλιν Κασούλη (Jacquelyn Kasulis), προ τριών περίπου μηνών ορκίστηκε και ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα της Ανατολικής Περιφέρειας της Νέας Υόρκης του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στην βαθμίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ και η ανέλιξη εκεί προϋποθέτει την έγκριση από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ υστέρα από εισήγηση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σήμερα έχει το  τίτλο της προσωρινής Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα (acting U.S. Αttorney) για την Ανατολική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Η κ. Κασούλη, κατάφερε σύμφωνα με το βιογραφικό της, να χειριστεί με εξαιρετική επιτυχία ορισμένες από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που εξετάζονται στην Ανατολική Περιφέρεια και συγκεκριμένα στο Ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν.

Έτσι μετά από μια ακόμη καταδίκη για τον διάσημο τραγουδιστή Ρ. Κέλυ η κ. Κασούλη, εμφανίστηκε στις κάμερες έξω από το δικαστήριο για να ανακοινώσει την επίτευξη της καταδικαστικής απόφασης.

Η Τζάκλιν Κασούλη αποφοίτησε με εξαιρετικές διακρίσεις και τιμές από το Πανεπιστήμιο Columbia το 2003.

Έκτοτε συνεργάστηκε με την εταιρεία Kirkland and Ellis και τον Ιανουάριο του 2008 πήγε στο γραφείο της του Ομοσπονδιακού Εισαγγελέα της Ανατολικής Περιφέρειας.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.