Η Λίλια Ζιάμου μετέχει σε virtual έκθεση καλλιτεχνών με μια πρόταση μόδας

Tο έργο της Λίλια που διάλεξε για την βιρτουαλ έκθεση. Το ονόμασε: "Ενα φόρεμα χωρίς πλάτη για το πάρτυ στον κήπο".

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η γνωστή στους καλλιτεχνικούς κύκλους Ελληνοαμερικανίδα καλλιτέχνης Λίλια Ζιάμου, έργα της οποίας βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές και σε γκαλερί της Νέας Υόρκης, μετέχει σε μια νέα ομαδική έκθεση που όμως αυτή την φορά δεν γίνεται σε κάποια από τις γνωστές αίθουσες τέχνης, αλλά στο διαδίκτυο αλλά και στο περιβάλλον.

Δηλαδή σε μια « βίρτσουαλ» έκθεση, που όμως έχει ιδιαίτερο νόημα και τίτλο: virtual party. Μια αναφορά στην δύσκολη εποχή της πανδημίας του Κορωνοιού που βέβαια έχει ως πρωταγωνιστή τα μέτρα πρόληψης και τις κοινωνικές αποστάσεις.

Το έργο της Λίλια  έχει τίτλο Virtual Party, Dress Code: Missing Back [Then].

Αποτελείται από ένα  φόρεμα, σχεδιασμένο χωρίς πλάτη (ξωπλατο), κατάλληλο για χρήση σε κάποιο εικονικό πάρτυ σε κήπο.

Tο έργο της Λίλια που διάλεξε για την βιρτουαλ έκθεση. Το ονόμασε: “Ενα φόρεμα χωρίς πλάτη για το πάρτυ στον κήπο”.

Και βέβαια στόχος αυτή την φορά να αναδείξει τη νοσταλγία που όλοι νοιώθουμε για πραγματικές και όχι εικονικές συναντήσεις.

Η συμμετοχή αυτή της Λίλια Ζιάμου είναι μέρος του προγράμματος «Art Off Screen» που οργάνωσε η Eileen Jeng Lynch,  και τα έργα τα  οποία εκτίθεται θα τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία της γης και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να ψάξουν να τα επισκεφθούν.

Η ίδια η καλλιτέχνης η Λίλια, ενημέρωσε με προσωπικό της μήνυμα τους φίλους της και τους θαυμαστές της, ότι και αυτή η δουλειά είναι τμήμα μιας μεγαλύτερης σειράς έργων που έχουν ως κεντρικό άξονα την ανατομία στα ανθρώπινα κόκαλα. Το ίδιο το έργο σχεδιάστηκε με την βοήθεια τρισδιάστατου «σκάνερ», γνωστό και ως σαρωτή.

Η Λίλια έχει εκθέσει έργα της και στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

Όσοι ενδιαφέρονται για το έργο αυτό αλλά και τα έργα των υπολοίπων καλλιτεχνών μπορούν να τα αναζητήσουν στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.Neumeraki.com

Για να δουν τα έργα και την καλλιτεχνική πορεία της Λίλια δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: www.liliaziamou.com

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.