Η γαλανόλευκη κυματίζει υπερήφανα στο Φορτ Λι της Νέας Ιερσέης – ματαιώθηκε στη Νέα Υόρκη

0
Η γαλανόλευκη η οποία από το απόγευμα του Σαββάτου κυματίζει υπερήφανα στο δημαρχείο του Φορτ Λι. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Αγησίλαου Ττιανταφυλλόπουλου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα ηγετικά στελέχη του Ελληνικού Αστικού Συλλόγου του Φορτ Λι (Hellenic Civic Club of Fort Lee) το απόγευμα του Σαββάτου, 21 Μαρτίου 2020, αγνόησαν τις προειδοποιήσεις των αρχών για την προστασία από τον κορωνοϊό και διοργάνωσαν με επιτυχία την τελετή έπαρσης της σημαίας στο Δημαρχείο.

Οι ομογενείς έψαλαν τον εθνικό ύμνο και καθ’ υπόδειξη των αρχών αναχώρησαν για τα σπίτια τους με έκδηλη την ικανοποίηση που προκαλεί η εκπλήρωση του χρέους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η πρόεδρος του Συλλόγου, Κατερίνα Σεβαστάκη, ο αντιπρόεδρος Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος, ο ταμίας Αθανάσιος Γεωργίου και τα μέλη Βασιλική Γεωργίου, Αλέξης Φλωράτος, Μαρία Καραγεωργίου και Τομ Αγγελίδης.

Η πρόσκληση για την εν λόγω εκδήλωση.

Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου και συνάμα αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων της Νέας Ιερσέης Αγησίλαος Τριανταφυλλόπουλος μιλώντας στις «Αναμνήσεις» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου και απέδωσε την επιτυχία στην πρόεδρο Κατερίνα Σεβαστάκη και τα άλλα στελέχη τα οποία διαισθανόμενα τα εθνικό χρέος αγνόησαν τον κορωνοϊό και τέλεσαν την τελετή έπαρσης της σημαίας.

«Αν και η έπαρση αποτελούσε μόνον ένα μέρος από τα δρώμενα που είχαμε προγραμματίσει και τα οποία δεν μπορέσαμε να υλοποιήσουμε, εν τούτοις είμαστε ικανοποιημένοι, διότι η γαλανόλευκη κυματίζει υπερήφανα δίπλα στην αστερόεσσα», επεσήμανε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Ο εν λόγω Σύλλογος ιδρύθηκε προ τεσσάρων και πλέον δεκαετιών με στόχο την διοργάνωση και την υποστήριξη των ελληνικών προγραμμάτων στα λύκεια του Φορτ Λι και των περιχώρων και για την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού.

Στη Νέα Υόρκη

Η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 τελετή έπαρσης της σημαίας στο Μπόουλινγκ Γκριν του Μανχάταν ματαιώθηκε την ύστατη στιγμή και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης Κλεάνθης Μεϊμάρογλου το απέδωσε στην απόφαση της Υπηρεσίας Πάρκων του Δήμου της Νέας Υόρκης.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.