ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η γνωστή εταιρεία του μεγάλου επενδυτή Γουόρεν Μπάφετ (Warren Buffett), Berkshire Hathaway που μεταξύ άλλων ειδικεύεται και στον κτηματομεσιτικό τομέα, ανοίγει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, τα γραφεία της στο Κουίνς, σε μια προσπάθεια να εισχωρήσει δυναμικά στην αγορά της Νέας Υόρκης.

Μαζί στη νέα αυτή επιχειρηματική εξόρμηση μια δυναμική και δραστήρια ομογενής η κ. Φαίη Μίχου, που θα ασχολείται με τον τομέα του μάρκετινγκ και της εμπορικής προβολής, από την θέση της Αντιπροέδρου.

Η κ. Φαίη Μίχου, έχει μεταξύ άλλων στο ενεργητικό της και πολλές ακόμα εμπορικές δραστηριότητες και στην διάρκεια της πολύ δύσκολης περιόδου της πανδημίας οργάνωσε σημαντικές πρωτοβουλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προσφέροντας υλικά και προϊόντα στο προσωπικό των νοσοκομείων που βρέθηκαν ξαφνικά στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του Κορωνοιού.

Η κ Φαίη Μίχου, αριστερά. Φωτογραφία: Ευγενική παραχωρηση της κ. Μίχου.

Στόχος μου, είναι να προωθώ τα Ελληνικά προϊόντα, όπου μπορώ, μας είπε, κατά την διάρκεια πρόσφατης συνομιλίας μας.

Η ίδια ασχολείται με διαφορά προγράμματα και ανάμεσα τους και με τον σχεδιασμό κοσμημάτων.

Έτσι η εμπειρία της είναι πολύτιμη για την στήριξη της νέας αυτής προσπάθειας, που ξεκινάει η εταιρεία Berkshire Hathaway Home Services, σε συνεργασία με την Laffey International Realty.

H τελετή των εγκαινίων των γραφείων, θα γίνει την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 3.00 μ.μ. Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην διεύθυνση 206-02 Hillside Avenue, Queens Village.

Η κ. Φαίη Μίχου ενώ προσφέρει δωρεάν γεύματα σε νοσοκομείο για τον κορωνοϊό. Φωτογραφία: Ευγενική παραχωρηση της κ. Μίχου.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.