Η Χριστίνα Ζαραφοπούλου στέφθηκε Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2023

1
Τα κορίτσια που συμμετείχσν στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Χριστίνα Ζαραφοπούλου εξέπληξε τους κριτές και το ακροατήριο με την ομορφιά, το ήθος, τα άπταιστα ελληνικά και τις γνώσεις της στην ελληνική ιστορία και στέφθηκε «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2023».

Η ανάδειξή της και η στέψη έλαβαν χώρα το απόγευμα της Κυριακής, 2 Απριλίου 2023 στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια κατά την διάρκεια του καθιερωμένου διαγωνισμού ομορφιάς και γνώσεων.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν επτά (7) συνολικά κορίτσια τα οποία ανακηρύχτηκαν Μις  του νομού απ΄ όπου έλκουν την καταγωγής τους.

Τα κορίτσια που συμμετείχσν στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.

Πρόκειται για την Χριστίνα Ζαραφοπούλου, η οποία στέφθηκε Μις Ελληνική Ανεξαρτησία, την Κατερίνα Λαμπροπούλου, η οποία αναδείχτηκε πρώτη επιλαχούσα, την Δέσποινα Κρεατσούλα, που αναδείχτηκε δεύτερη επιλαχούσα, την Μαρία Βενόλια που αναδείχτηκε «Μις Σπάρτη», την Χριστίνα – Παναγιώτα Φούφα, που αναδείχτηκε «Μις Λακωνία», την Σπυριδούλα Καλτσά που αναδείχτηκε «Μις Ναύπακτος» και την Ειρήνη Βαρλή που αναδείχτηκε «Μις Χίος».

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από την Επιτροπή Πολιτιστικών της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης με επικεφαλής την κ. Νομική Καστανά.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στον εν λόγω διαγωνισμό θα συμμετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις για την 202η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης, ενώ την Κυριακή, 30 Μαρτίου 2023 θα παρελάσουν στην 5η Λεωφόρο με το άρμα της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Τα κορίτσια που συμμετείχσν στον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Στιγμιότυπο από τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της Μις Ελληνικής Ανεξαρτησίας 2023. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Στιγμιότυπο από την στέψη της Μις Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Η Χριστίνα Ζαραφοπούλου η οποία στέθηκε Μις Ελληνική Ανεξαρτησία. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Στην πρώτη σειρά από αριστερά διακρίνονται οι Νίκος Μπάρδης, Γεώργιος Κίτσιος, Ντίνος Ράλλης και Νικόλαος Διαμαντίδης. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
Στην πρώτη σειρά η Αυγή Μαρία Ατματζίδου και η Νομική Καστανά. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

  1. Τα καρναβαλια καλλιστεια μας λείπανε!! Έχουμε ξεχασει για το τι πολεμησαν και ποτε οι προγονοι μας! Συνεχιστε τα καρναβαλια στην ομοσπονδια και θα χαθει η ομογενεια μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.