Η Capital Link διοργανώνει το δεύτερο φόρουμ για την ναυτιλία στο Χονγκ Κονγκ

0
40
Η αφίσα του δεύτερου φόρουμ για τη ναυτιλία στο Χονγκ Κονγκ.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η ομογενειακή εταιρεία «Capital Link» την Τρίτη, 1η Δεκεμβρίου 2020, από 2:00 – 8:10μμ (Ώρα Hong Kong) θα διοργανώσει στο δεύτερο φόρουμ για την ναυτιλία στο Χονγκ Κονγκ με θέμα «Χονγκ Κονγκ – Παγκόσμια Βιομηχανία και συνετή ηγεσία βασισμένες στην παράδοση και στην καινοτομία (Hong Kong – Global Industry & Thought Leadership Building on Tradition & Innovation)

Το φόρουμ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα λάβει χώρα ψηφιακά και θα παράσχει την δυνατότητα και ομογενείς και Έλληνες και άλλους επενδυτές μια μοναδική ευκαιρία να γνωριστούν με τις ευκαιρίες και τις προοπτικές της ναυτιλίας του Χονγκ Κονγκ.

Διοργανώνεται σε συνεργασία με την Κυβέρνηση του Χόνγκ Κόνγκ καθώς επίσης και την «Invest HK».

Στο φόρουμ αναμένεται να συμμετάσχει και ο υπουργός Μεταφορών, κ. Frank Chan Fan, JP, Secretary for Transport and Housing – The Government of the Hong Kong Special Administrative Region; Chairman – Hong Kong Maritime and Port Board, ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη των εργασιών.  

Κατά τη διάρκεια του «Capital Link Hong Kong Maritime Forum» θα συζητηθούν θέματα μείζονος σημασίας για τη ναυτιλία και το Χονγκ Κονγκ, από τους ηγέτες των παγκόσμιων ναυτιλιακών αγορών καθώς και της αγοράς του Χονγκ Κονγκ. Αρκετοί από τους ηγέτες των παγκόσμιων ναυτιλιακών αγορών θα ανταλλάξουν απόψεις και θα συζητήσουν με τους ομολόγους τους από το Χονγκ Κονγκ.

Το Φόρουμ θα παρουσιάσει τις εξελίξεις και τις προοπτικές των διαφόρων ναυτιλιακών αγορών και θα συζητήσει θέματα σχετικά με την ευρύτερη περιοχή του κόλπου, τις προκλήσεις της τεχνολογίας και των περιβαλλοντικών κανονισμών, το μεταβαλλόμενο τοπίο στις χρηματοπιστωτικές αγορές και τις κεφαλαιαγορές, τη σπουδαιότητα που έχουν η ευημερία και η κατάρτιση των ναυτικών, και θα ολοκληρώσει τις εργασίες του με υψηλού επιπέδου συζητήσεις σχετικά με τη μελλοντική κατεύθυνση της αγοράς και τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο στη ναυτιλία.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εγγραφούν κάνοντας κλικ στο http://forums.capitallink.com/shipping/2020hongkong/index.html, προκειμένου να  αποκτήσουν τους κωδικούς πρόσβασης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις  Όλγα Μπορνόζη και  Ελένη Μπέη

Τηλ: (212) 661-7566  ή μέσω email στο obornozi@capitallink.com ; ebej@capitallink.com ή και την Αθηνά Κοσμαδάκη στο +30 210 6109800 – email : athensoffice@capitallink.com

Για δυνατότητες χορηγικής υποστήριξης παρακαλούμε επικοινωνήστε: κα. Όλγα Μπορνόζη, κ. Νίκος Μπορνόζης και κα. Anny Zhu στο forum@capitallink.com ή στο +1 212 661-7566.

Περρισότερες λεπτομέρειες στο: http://forums.capitallink.com/shipping/2020hongkong/index.html, www.capitallink.com,

www.capitallinkforum.com

Capital Lin

Η Capital Link με έδρα τη Νέα Υόρκη δραστηριοποιείται από το 1995 στον τομέα των Επενδυτικών Σχέσεων και Επικοινωνίας (Investor Relations & Financial Communications) παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες στον τομέα των χρηματοοικονομικών επικοινωνιών και των επιχειρήσεων με στρατηγική εστίαση στους τομείς της ναυτιλίας, των εμπορευμάτων και της ενέργειας, των MLP, των Closed_End Funds καθώς και των ETF.

Επιπλέον η Capital Link διοργανώνει ετησίως μία σειρά Συνεδρίων, τα περισσότερα από τα οποία επικεντρώνονται στον ναυτιλιακό τομέα, στις ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία,  στα μεγαλύτερα ναυτιλιακά κέντρα παγκοσμίως όπως: στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, στη Λεμεσό, στη Σαγκάη, στη Σιγκαπούρη, στο Τόκυο, και στο Χόνγκ Κόνγκ και όλα φημίζονται διότι παρέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό πληροφοριακού περιεχομένου, ευκαιριών μάρκετινγκ και δικτύωσης.

Η Capital Link είναι μέλος του Baltic Exchange. Με έδρα τη Νέα Υόρκη η Capital Link έχει παρουσία στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Όσλο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.