Γιορτή για το Σπόα και την Κάρπαθο στις ΗΠΑ! Ο Μηνάς κι η Αρχόντισσα αρραβωνιάστηκαν

0
Ο Μηνάς Ταμπουνιέρης και η Αρχοντούλα Παρδαλάκη την ημέρα του αρραβώνα τους. Φωτογραφία: Καρπαθιακά Νέα.

Συγκίνησε ο ξεχωριστός καρπάθικος αρραβώνας στις ΗΠΑ του Μηνά και της Αρχόντισσας! Το ζευγάρι, που έκανε το πρώτο βήμα επισημοποίησης της σχέσης του, ακολούθησε τα έθιμα του χωριού, των Σπόων της Καρπάθου. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι απόδημοι Σποϊτες όχι μόνο λατρεύουν τον τόπο τους αλλά κρατούν τις παραδόσεις, σέβονται και τιμούν με ξεχωριστή ευλάβεια τα ήθη και τα έθιμα του νησιού. 

Το ξεχωριστό ζευγάρι, ο Μηνάς κι η Αρχόντισσα, ευχαρίστησαν τους συγγενείς και τους φίλους που  τους τίμησαν, με την φυσική ή πνευματική παρουσία τους, σε μια από τις σπουδαιότερες στιγμές της κοινής πια ζωής τους.

Ο Μηνάς Τσαμπουνιέρης αναφέρει στην ανάρτηση του:

“Ευχαριστώ όλους όσοι μοιράστηκαν τη χαρά της δικής μου και της Αρχόντισσας. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Επίσκοπο Ζήλων Σεβαστιανό, που ήρθε και ευλόγησε τον αρραβώνα μας, σε όλη την οικογένεια και τους φίλους που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της χώρας και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό τους γονείς μας Emanuel Irene Tsambounieris και Sofia-Artie Pardalakis.

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με τις ζεστές συγχαρητήρια ευχές τους.

Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που βοήθησαν στις προετοιμασίες που προηγήθηκαν αυτής της ξεχωριστής μέρας, και για όλες εκείνες που έφεραν επιδόρπια τόσο στα σπίτια μας στην Ελλάδα όσο και στο πάρτι αρραβώνων μας.

Ευχαριστώ όλους τους παρόντες και όλους αν και από μακριά μας έστειλαν γενναιόδωρα και προσεγμένα δώρα.

Η παρουσία όλης της οικογένειας και των φίλων μας, είτε σωματικά είτε πνευματικά, έκανε την ημέρα μας ακόμα πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή, γιατί ο καθένας από εσάς κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Δεν μπορούμε να σας ευχαριστήσουμε όλους αρκετά για την αγάπη, την υποστήριξή σας και το μοίρασμα χαράς σε αυτή τη βαρυσήμαντη στιγμή της ζωής μας.

Τέλος, ελπίζουμε να σας δούμε ξανά όλους για να γιορτάσουμε στο Σπόα Καρπάθου στις 27, 30 & 31 Ιουλίου 2023!”

Πηγή: Καρπαθιακά Νέα

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.