Φιλανθρωπική εκδήλωση των Θεραπαινίδων της Αθηνάς στο Άπερ Ντάρμπι Πενισλβάνιας

0
Οι έφηβες και οι νέoi που συμμετείχαν στην ερανική εκδήλωση του 243ου Τμήματος "Αριάδνη" των Θεραπαινίδες της Αθηνάς, Φωτογραφία: www.photobystellios.com.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αλλιώτικη με όλη την σημασία της λέξεως ήταν η πρώτη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσαν τα στελέχη του 243ου Τμήματος «Αριάδνη» των Θεραπαινίδων της Αθηνάς στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι της Πενσιλβάνιας.

Η πρόεδρος Αθηνά Οικονόμου και τα άλλα στελέχη αποφάσισαν να διοργανώσουν μια χριστουγεννιάτικη γιορτή και να της προσδώσουν ουσιαστικό χαρακτήρα. Την αφιερώσουν στον 11χρονο Χρήστο Μπότο που έδωσε με επιτυχία την δική του μάχη με οξεία λεμφοκυτταρική λευχαιμία και προσέφεραν τον οβολό τους για την ενίσχυση των ερευνητικών προγραμμάτων του Παιδιατρικού Νοσοκομείου της Φιλαδέλφειας (Children’s Hospital of Philadelphia).

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία και πέρα από τα δώρα που προσέφεραν στον Χρήστο Μπότο κατάφεραν να συγκεντρώσουν  $2,230 τα οποία θα προσφέρουν στα προαναφερόμενα προγράμματα.

Οι έφηβες και οι νέες που συμμετείχαν στην ερανική εκδήλωση του 243ου Τμήματος “Αριάδνη” των Θεραπαινίδες της Αθηνάς, Φωτογραφία: www.photobystellios.com.

Οι έφηβοι και οι νέοι παρακολούθησαν την εμβληματική Χριστουγεννιάτικη ταινία «Μόνος Στο Σπίτι» και αντάλλαξαν ευχές και δώρα.

Η κ. Δήμητρα Μπότου εμφανώς συγκινημένη από την αγάπη των εφήβων και των νέων για τον γιο της επεσήμανε ότι ο Χρήστος πάλεψε όσο ελάχιστοι με την ασθένεια και βγήκε νικητής.

Η πρόεδρος των Θεραπαινίδων Αθηνά Οικονόμου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την γενναιοδωρία των μελών του Τμήματος, καθώς επίσης του 332ου Τμήματος των Θυγατέρων της Πηνελόπης και του 445ου Τμήματος της ΑHEPA, που έχουν την έδρα τους στην κοινότητα του Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι «Θεραπαινίδες της Αθηνάς» και οι «Υιοί του Περικλή», είναι οι νεανικές οργανώσεις της AHEPA της κορυφαίας οργάνωσης των Ελληνοαμερικανών και έχουν τα δικά τους τμήματα τα οποία συνεργάζονται άψογα με τις Θυγατέρες της Πηνελόπης και τα τοπικά τμήματα της AHEPA.

Οι έφηβoi και οι νέες που συμμετείχαν στην ερανική εκδήλωση του 243ου Τμήματος “Αριάδνη” των Θεραπαινίδες της Αθηνάς, Φωτογραφία: www.photobystellios.com.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.