Ετήσιο μνημόσυνο – Γενική συνέλευση και εκλογές Συλλόγου Ευρυτάνων Αμερικής

0
Αναμνηστική φωτογραφία με τα μέλη του Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου Ευρυτάνων «Παναγία η Προυσιώτισσα». Φωτογραφίες: ETA PRESS.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Ευρυτάνων Αμερικής «Παναγία η Προυσιώτισσα» καλεί τα μέλη και τους φίλους όπως παραστούν στο Ετήσιο Μνημόσυνο Υπέρ Αναπαύσεως των Κεκοιμημένων μελών του, το οποίο θα λάβει χώρα τω πρωί της Κυριακής, 3ης Απριλίου, 2022, κατά την διάρκεια της 2ης Θείας Λειτουργίας που θα τελεστεί στον ναό του Αγίου Νικολάου, στην διεύθυνση 196-10 Northern Blvd, Flushing, NY 11358.

Αμέσως μετά θα παρατεθεί σαρακοστιανό γεύμα στο Εστιατόριο «Λατέρνα», στην διεύθυνση  47-20 Bell Blvd, Bayside, NY 11361. Θα ακολουθήσουν οι εγγραφές τακτικών καθώς και νέων μελών, η Γενική Συνέλευση οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Στην σχετική ανακοίνωση τύπου αναφέρεται: «Στην περίπτωση μη δυνατότητας παρουσίας και για όσους δεν έχουν τακτοποιήσει εγγραφή, παρακαλείσθε όπως εξοφλήσετε τη συνδρομή 2022 ή και προηγούμενων ετών ($25) με επιταγή πληρωτέα στο «S.E.A. Panagia I Proussiotissa» κι αποστολή της στο ίδιο όνομα και στη Δ/νση 196-10 Northern Blvd, Flushing, NY 11358. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και συμμετοχή σας! Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, π. Παύλος Παλαιστίδης, ενώ προσφέρειο τον άρτο στην πρόεδρο του Συλλόγου Ευρυτάνων “Παναγία Προυσιώτισσα” Ελένη Καλογερά. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αμερικής “Παναγία η Προυσιώτισσα” είναι ένας από τους αρχαιότερους φορείς της ομογένειας της Νέας Υόρκης, ο οποίος ακόμη και την περίοδο του εγκλεισμού ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα. Η πρόεδρος Ελένη Καλογερά και τα άλλα στελέχη διοργάνωσαν εκδηλώσεις που διέφεραν και ενδιέφεραν

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.