ΣΠΑΡΤΗ. (https://lakonikos.gr/) Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης θα τελεσθεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου. Θα ακολουθήσει το ετήσιο μνημόσυνο του αειμνήστου Λάκωνα ομογενή και ευεργέτη Δημητρίου Καλοειδή.

Στη μνήμη του αγαπημένου της συζύγου, η κ. Γεωργία Καλοειδή αποφάσισε, λόγω των επιβαλλόμενων μέτρων για την αντιμετώπιση μετάδοσης του κορωνοϊού, αντί παράθεσης της καθιερωμένης τράπεζας στο οικείο περιβάλλον, να προσφέρει ένα γεύμα στους τροφίμους του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων και ΑΜΕΑ «ο Άγιος Παντελεήμων» στη Μαγούλα (ΕΟ Σπάρτης-Καλαμάτας), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τα φιλάνθρωπα αισθήματά της.  

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εύχεται «ο Θεός να αναπαύει την ψυχή του αειμνήστου ευεργέτη Δημητρίου Καλοειδή». Επίσης, ευχαριστεί θερμά την κα Γεωργία Καλοειδή, «για την ευγενική προσφορά της, της εύχεται υγεία και μακροημέρευση και ο Δωρεοδότης Θεός να της ανταποδώσει ποικιλοτρόπως την φιλανθρωπική της διάθεση».

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.