Επιστρέφει στο σπίτι για μάθημα μέσω υπολογιστή ομογενής φοιτητής από τη Νέα Ιερσέη

0
137
Στιγμιότυπο από την συνέντευξη του ομογενή φοιτητή Ντύλαν Μελισαράτου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Ομογενής φοιτητής Ντύλαν Μελισαράτος, που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας (UNC Chapel Hill), είχε επιστρέψει στο πανεπιστήμιο και ξεκίνησε να παρακολουθεί μαθήματα στο campus, μέχρις ότου το Πανεπιστήμιο διαπίστωσε ότι τα κρούσματα Κορωνοιού, πολλαπλασιάζονται καθημερινά και αποφάσισε να κλείσει την δια ζώσης διδασκαλία, μεταφέροντας όλες τις τάξεις στο διαδίκτυο.

Στην απόφαση του Πανεπιστημίου, συνέτεινε και το γεγονός ότι κυκλοφόρησαν και βίντεο με φοιτητές που έκαναν πάρτι χωρίς τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα υγείας.

Ο Ντύλαν είναι γιος ομογενών γιατρών από το Τεναφλάι της Νέας Ιερσέης και μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του καναλιού PIX 11 News, τόνισε ότι οι γονείς του, ήταν σύμφωνοι με την επιστροφή του στην Βόρεια Καρολίνα.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι φέτος διαμένει σε δικό του διαμέρισμα και αυτό ήταν ένα θετικό στοιχείο για την απόφαση του να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο χωρίς να φοβάται.

«Αν αυτό γινόταν πέρυσι όταν οκτώ φοιτητές μοιραζόμασταν ένα μόνο μπάνιο, θα ήταν ακατόρθωτο», κατέληξε.

Ο Ντύλαν παρακολουθεί μαθήματα στον κλάδο επιχειρήσεων και τέσσερα από τα πέντε μαθήματα φέτος ήταν προγραμματισμένα να γίνονται μέσα σε τάξη. Το ένα μόνο θα γινόταν διαδικτυακά.

Μέχρι τώρα δυο ακόμα μεγάλα πανεπιστήμια έχουν κλείσει για μαθήματα στις αίθουσες. Το πανεπιστήμιο Norte Dame και το πανεπιστήμιο Michigan State.

Ο ομογενής φοιτητής Ντύλαν Μελισαράτος.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.