ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο επισκέφθηκαν την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Καστοριέων «ΟΜΟΝΟΙΑ» Νέας Υόρκης Χρήστος Γιώβες και τα μέλη Βασίλειος Αθανασόπουλος και Λεωνίδας Συτιλίδης, οι οποίοι βρέθηκαν στην περιοχή μας με αφορμή τη βράβευση των αριστούχων μαθητών Λυκείων της Π.Ε. Καστοριάς, που πραγματοποιείται από το σύλλογο εδώ και είκοσι χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλα τα μέλη του συλλόγου, ενεργά και μη, για την έμπρακτη συμπαράστασή τους προς τον Καστοριανό λαό, καθώς επί σειρά ετών τον στηρίζουν με διάφορες δράσεις και αποδεικνύουν έμπρακτα πως η καρδιά της Ομογένειας χτυπά στη γενέτειρά τους!

Η επίσκεψη έλαβε χώρα την επόμενη της 20ής τελετής απονομής υποτροφιών που έλαβε χώρο στο Μακεδονικό Μουσείο και προκάλεσε ικανοποίηση στους Καστοριανούς της Νέας Υόρκης, διότι αποδεικνύει ότι η περιφέρεια αναγνωρίζει την προσφορά του Συλλόγου και επιδιώκει την ενίσχυση των δεσμών με τους ομογενείς.

Από αριστερά διακρίνονται οι Λεωνίδας ΣΥτιλίδης, Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, Χρήστος Γιώβες και Βασίλειος Αθανασόπουλος.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.