ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Επενδύστε στην Κύπρο, προτιμήστε και προωθήστε τα προϊόντα της» ήταν το κεντρικό μήνυμα που απηύθυναν οι ομιλητές κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου δείπνου  που παρέθεσε στο ομογενειακό εστιατόριο «Κύμα» στο Φλάτιρον του Μανχάταν, το Κυπροαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο (Cyprus – US Chamber of Commerce).

Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση η οποία διοργανώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Δεκεμβρίου 2019 και η οποία παρείχε τη δυνατότητα στους ιδρυτές, τους πρωτεργάτες, τα στελέχη και τα μέλη του Επιμελητηρίου να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τη νεότερη γενιά των νέων Επαγγελματιών.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νικόλαος Νικολάου, ο πρόεδρος των Νέων Επαγγελματιών Χρήστος Ελυσσαίου και η εκτελεστική διευθύντρια Δέσποινα Αξιωτάκη ήταν επί ποδώς και μεριμνούσαν ακόμη και για την πιο παραμικρή λεπτομέρεια, διότι, όπως επεσήμαναν, ήθελαν να παράσχουν τη δυνατότητα στα μέλη, στους φίλους και στους προσκεκλημένους να περάσουν αξέχαστες στιγμές.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι γενικοί πρόξενοι Ελλάδας και Κύπρου, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και Αλέξης Φαίδωνος Βαντέ, αντίστοιχα, οι Εμπορικοί Ακόλουθοι της Ελλάδας και της Κύπρου,  Γεώργιος Μιχαηλίδης και Αρίστος Κωνσταντίνου αντίστοιχα και ο υποψήφιος πολιτειακός βουλευτής του Μπρούκλιν και του Στάτεν Αϊλαντ, Μιχάλης Ταννούσης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Νικόλαος Νικολάου, ο οποίος υποδύθηκε και τον Άγιο Βασίλειο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τα στελέχη του Επιμελητηρίου και τον πρόεδρο των Νέων Επαγγελματιών Χρήστο Ελυσσαίο για τις άοκνες προσπάθειες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

«Αυτή την περίοδο υπάρχουν πολλά συγκλονιστικά πράγματα που συμβαίνουν στην Αμερική και σε όλον τον κόσμο και εκδηλώσεις όπως η σημερινή μας παρέχουν μια μοναδική ευκαιρία, να χαλαρώσουμε, να περάσουμε χαρούμενες στιγμές και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος», επεσήμανε ο κ. Νικολάου.

Ο Άγιος Βασίλης, ενώ προσφέρει μια μπάλα στον πρώην πρόεδρο Ανδρέα Κωμοδρόμο. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη Αλέξης Φαίδωνος –Βαντέτ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για το έργο και την προσφορά του Επιμελετηρίου και κάλεσε τους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην Κύπρο, να συνεχίσουν τον αγώνα για την προώθηση των κυπροαμερικανικών σχέσεων και να προτιμήσουν τα κυπριακά προϊόντα μεταξύ των οποίων και το χαλούμι.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο γενικός Πρόξενος της Ελλάδας, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας, ο οποίος χαριτολογώντας διερωτήθηκε: «πού είναι το χαλούμι».

Ο μαέστρος Φύτος Στράτης ανέλαβε για μια ακόμη φορά την μουσική επένδυση της εκδήλωσης και όλοι μαζί έψαλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Γενική άποψη από το δείπνο. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από την προσφώνηση του γενικού Προξένου της Ελλάδας, δρ. Κωνσταντίνου Κούτρα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο Άγιος Βασίλγς ενώ μοιράζει δώρα. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Στιγμιότυπο από την άφιξη του Αγίου Βασίλη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Από αριστερά διακρίνονται οι Φύτος Στράτης, Φώτης Παπαγερμανός, Δέσποινα Αξιωτάκη και ο Νικόλαος Νικολάου, ο οποίος υποδύθηκε τον Άγιο Βασίλη. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο μαέστρος Φύτος Στράτης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.