ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. H AHEPA, η κορυφαία οργάνωση των Ελληνοαμερικανών, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» το ερχόμενο καλοκαίρι θα διοργανώσει το 99ο ετήσιο συνέδριο στην Αθήνα, αφ’ ενός μεν για να δώσει την δυνατότητα στους στελέχη και στα μέλη της οργάνωσης να προσκυνήσουν τα άγια χώματα των προγόνων τους, αφ’ ετέρου δεν να γιορτάσουν την 200ή επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως και να τιμήσουν την μνήμη των ομογενών και των φιλελλήνων που συμμετείχαν είτε ενίσχυσαν τον αγώνα.

Το Συνέδριο θα λάβει χώρα από τις 25 Ιουλίου 2021 έως και την 31η Ιουλίου 2021 στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» (The Grand Bretagne) και η οργανωτική επιτροπή έχει προβεί στον προγραμματισμό του και μάλιστα έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα τις λεπτομέρειες του 99ου Εθνικού Συνεδρίου.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η AXEPA HELLAS και οι ηγέτες όλων των τμημάτων, οι οποίοι προγραμματίζουν πλειάδα πολιτιστικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο της προώθησης και προβολής του συνεδρίου ο αντικυβερνήτης της AXEPA HELLAS κ. Κωνσταντίνος Βαρσάμης και ο πρώην Διοικητής (ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 25) κ. Γιώργος Πλοκαμάκης, χθες, Τετάρτη επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό και συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την κρουαζιέρα για τους συνέδρους και τους συνοδούς.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στο πλαίσιο προγραμματισμένης κρουαζιέρας στην Ελλάδα, οι σύνεδροι αναμένεται να επισκεφθούν τον Άγιο Νικόλαο και ότι με τον Δήμαρχο συζήτησαν το πρόγραμμα υποδοχής και φιλοξενίας.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη για την επιτυχή διοργάνωση του συνεδρίου στην χώρα μας, δηλώνοντας ότι οι εκπρόσωποι της Ελληνοαμερικανικής Οργάνωσης, αποτελούν καλούς πρεσβευτές της χώρας μας στην Αμερική και ασφαλώς θα συμβάλλουν στην προώθηση και προβολή της ως τουριστικού προορισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και για τις κρατήσεις στο ξενοδοχείο κάνετε κλικ στο: https://ahepa.org/supreme-convention/

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.