Έληξε το επεισόδιο με το αεροσκάφος κατά την προσγείωση στο Αεροδρόμιο Νιούαρκ

Το διεθνές αεροδρόμιο Λίμπερτι στο Νιούαρκ. Φωτογραφία ΚΥΠΕ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ Λίμπερτι της πολιτείας του Νιού Τζέρσεϊ ανέστειλε για λίγο τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις πτήσεων σήμερα εξαιτίας ενός έκτακτου περιστατικού, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες έσκασε το λάστιχο του τροχού ενός αεροσκάφους κατά την προσγείωση.

Χωρίς να προσδιορίσουν την φύση του έκτακτου περιστατικού οι αρχές του Διεθνούς Αεροδρομίου Νίουαρκ Λίμπερτι ανέφεραν στο Twitter ότι το αεροδρόμιο άνοιξε και πάλι και ότι οι επιβάτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις. Επικαλούμενο πηγές των δυνάμεων επιβολής του νόμου ένα θυγατρικό τηλεοπτικό δίκτυο του NBC στο Κονέκτικατ ανέφερε ότι ο πιλότος του αεροσκάφους μη κατονομαζόμενης αεροπορικής εταιρείας ανέφερε πρόβλημα στο υδραυλικό σύστημά του και ότι κατά την προσγείωση έσκασε το ελαστικό του ενός τροχού.

Εκπρόσωποι του αεροδρομίου δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν. Στις 15 Ιουνίου τα ελαστικά ενός αεροσκάφους της United Airlines έσκασαν κατά την προσγείωσή του στο Νιούαρκ προκαλώντας καθυστερήσεις πτήσεων αλλά όχι και τραυματισμούς.
(ΚΥΠΕ-ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters/ΑΧΡ)

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.