ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Οι συντονιστές της Πλειοψηφίας της Επιτροπής των Προέδρων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ.κ. Δημήτριος Καλαμαράς και Νικόλαος Διαμαντίδης απόψε, Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 και ώρα 7.00 μ.μ. συγκαλούν στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια έκτακτη σύσκεψη της εν λόγω επιτροπής προκειμένου να παρεμποδίσουν την εφαρμογή της αποφάσεως της Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των εκλογών την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Η σύσκεψη λαμβάνει μέρος την ίδια περίπου χρονική στιγμή που η Εφορευτική Επιτροπή θα αναρτήσει στον πίνακα της Ομοσπονδίας τον κατάλογο των υποψηφίων και των ψηφοφόρων.

Στην σύσκεψη έχουν κληθεί τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, της Ανεξάρτητης Εξελεγκτικής Επιτροπής, της Επιτροπής Διαφάνειας και της Επιτροπής Κτιρίου προκειμένου να τους ενημερώσουν για την πορεία των ελέγχων που έχουν αναλάβει.

Η πλειοψηφία των Πρώην Προέδρων καλούν τον γραμματέα της Επιτροπής,  κ. Απόστολο Τομόπουλο – για τέταρτη συνεχόμενη φορά – να τους παραδώσει τα πρακτικά των συνεδριάσεων και όποια άλλα έγγραφα της Ομοσπονδίας.

Ο κ. Απόστολος Τόμοπουλος, ο οποίος βρίσκεται με διακοπές στην γενέτειρα κατά την διάρκεια της επικοινωνίας με τις «Αναμνήσεις» επεσήμανε ότι δεν διατίθεται να τους παραδώσει τα πρακτικά, διότι μετά την προκήρυξη των εκλογών παύει να λειτουργεί το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο συνεπώς και η Επιτροπή των Πρώην Προέδρων.

«Άρα συνεδριάσεις όπως αυτή που συγκαλούν σήμερα οι συντονιστές Δημήτριος Καλαμαράς και Νικόλαος Διαμαντίδης δεν έχουν καμιά νομική υπόσταση», επεσήμανε ο κ. Τομόπουλος, διαμηνύοντας ότι οι εκλογές θα διεξαχθούν όπως έχουν προγραμματιστεί.

Παραθέτουμε την ημερήσια διάταξη τα εν λόγω συνεδριάσεως:

1. Opening Prayer.

2. Reading of Previous Board Meeting Minutes (DGK).

3. Board Co-Secretary Tomopoulos’ continued refusal to produce and allow access to Federation Books and Records (4th Written Request).

4. Status of All open Building Issues/Means of Correcting same.

5. Blackbaud Letter threatening litigation if invoice is not satisfied.

6. Securing the Building from access by unauthorized parties and installation of a new security camera system, as well as the improper and unauthorized changing of the pass-word for access to Federation correspondence. Special invitation to Mr. Koutalis

6. Meeting with Members of the Membership, Election and Special Audit Committees regarding the status of their review and the halting of any illegal and unauthorized attempts to ho;d unconstitutional General Elections. (Messers: Vournas, Gonias, Karagkounas, Kontronis, Stroumbakis)

7.Review of Federation finances. Mr. Palioras, Treasurer

7. Old/New Business

Respectfully submitted,
Nicholas Diamantidis
Demetrius Kalamaras
Co-Coordinators

-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.