ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Ελλήνων Ιατρών της Νέας Υόρκης και η Ομοσπονδία Ιατρικών Συλλόγων Αμερικής και Καναδά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή τόσο της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, όσο και της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των ομογενών για την πρόληψη και της παρεμπόδισης της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι ομογενείς γιατροί μέσω της τηλεϊατρικής συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους παρέχοντας οδηγίες και θεραπευτικές αγωγές για την αντιμετώπιση των ασθενειών συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού.

Ο Ελληνικός Ιατρικός Σύλλογος της Νέας Υόρκης προετοίμασε ένα άκρως ενημερωτικό βίντεο για τον κορωνοϊό, όπου συμμετέχουν διακεκριμένοι ομογενείς γιατρών μεταξύ των οποίων και ο τέως πρόεδρος του Συλλόγου, Δρ. Γεώργιος Λιακέας, ο οποίος όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» μετά από δώδεκα ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κατάφερε να βγει νικητής.

Το βίντεο συντονίζει ο Δρ. Σπύρος Μεζίτης και συμμετέχουν o αντιπρόεδρος του Συλλόγου και διακεκριμένος ενδοκρινολόγος, Δρ. Φρίξος Γκούσης, η λοιμωξιολόγος Δρ. Αντωνία – Άννα Καλοκάθη, ο Δρ. Στέφανος Κάλλης, ο λοιμωξιολόγος, Δρ. Ανδρέας Γλύπτης, ο Δρ. Γεώργιος Λιακέας και ο διευθυντής του καρδιολογικού Τμήματος του νοσοκομείου της Αστόριας (Mount Sinai Queens), Δρ. Γεώργιος Σύρος, οι οποίοι αναφέρονται στις έρευνες για τα εμβόλια και τα φάρμακα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και παρέχουν χρήσιμες συμβουλές στο κοινό για την προφύλαξη και αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συνέντευξη Δρ. Σπύρου Μεζίτη

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Ιατρικών Συλλόγων Αμερικής και Καναδά, Δρ. Σπύρος Μεζίτης, την Πρωτομαγιά μίλησε στο κεντρικό δελτίο του «Corfu TV» για τα πρόσφατα μέτρα που έλαβε η πολιτεία της Νέας Υόρκης για την ιχνηλάτηση των επαφών ασθενών με τον νέο κορωνοϊό, για την αναστολή των δρομολογίων τις πρώτες πρωινές ώρες στο μετρό της πόλης της Νέας Υόρκης προκειμένου να απολυμαίνει τους συρμούς καθημερινά, καθώς επίσης για την πρόοδο των ερευνών για τα εμβόλια και τα φάρμακα που έχουν στην φαρέτρα τους οι γιατροί στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο

-Advertisement-

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.