Εγκαίνια Under Pressure Coffee και Υπεραγοράς στην Αστόρια (βίντεο)

Οι συνιδιοκτήτες ενώ κόβουν την κορδέλα των εγκαινίων. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τις παλιές καλές εποχές θύμισε σε όλους η τελετή του αγιασμού και των εγκαινίων του καφέ «Under Pressure Coffee» και της ελληνικής υπεραγοράς «Athena», που έλαβε χώρα το απόγευμα της Τρίτης, 21ης Μαΐου 2024, στην Αστόρια.

Πρόκειται για τα νεότερα ελληνικά καταστήματα της Αστόριας, τα οποία βρίσκονται στην καρδιά της ελληνικής αγοράς και πλησίον του τελευταίου σταθμού του υπέργειου σιδηροδρόμου στο Ντίτμαρς.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος και ο εφημέριος, π. Γεδεών Βαρύτιμος, οι οποίοι ευχήθηκαν επιτυχία στους συνέταιρους των δύο επιχειρήσεων και στο προσωπικό.

Το καφέ «Under Pressure Coffee» είναι το τρίτο της ομώνυμης αλυσίδας. Το πρώτο βρίσκεται στην συμβολή της 31ης Οδού και της 31ης Λεωφόρου στην Αστόρια, σε απόσταση αναπνοής από τον καθεδρικό ναό του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, ενώ το δεύτερο λειτουργεί στο Γουάιτστόουν και συγκεκριμένα στην διεύθυνση 1431 150th St, Whitestone, NY 11357, πλησίον της κοινότητας του Τιμίου Σταυρού.

Η υπεραγορά «Athena Gourmet Market» βρίσκεται στην διεύθυνση 23-38 31st St, Astoria, NY 11105 αποτελεί το πρώτο εγχείρημα και οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία στην προώθηση των εκλεκτών και καινοτόμων ελληνικών προϊόντων.

Στα ράφια τους βρίσκει κανείς πολλές επώνυμες ετικέτες, μια μεγάλη γκάμα έξτρα παρθένου και βιολογικού ελαιολάδου, καθώς επίσης εκλεκτά τυροκομικά και είδη ζαχαροπλαστικής.

Αναφερόμενος στην υπεραγορά «Αθήνα ο κ. Γιάννης Σταυρόπουλος επεσήμανε: ότι πρόκειται για μια καινοτόμα πρωτοβουλία «η οποία ήρθε να συγκεράσει ένα ευρωπαϊκού στυλ καφέ με ένα Deli Gourmet ελληνικής υφής, με ανανεωμένες ιδέες, με καινοτόμες εταιρείες». 

Από αριστερά διακρίνονται οι συνιδιοκτήτες Πίτερ Μάλο, Γιώργος Γύρνας, Γιάννης Σταυρόπουλος, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος και π. Γεδεών Βαρύτιμος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος και ο Γιάννης Σταυρόπουλος. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος ενώ αγιάζει το κατάστημα “Athina Market”. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος και ο π. Γεδεών Βαρύτιμος, ενώ τελούν τον αγιασμό. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι συνέταιροι με συγγενείς και φίλους. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
Οι συγγενείς και οι φίλοι ενώ παρακολουθούν την τελετή των εγκαινίων . Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.