Διεύρυνση του προεδρείου της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης

1
Ο Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, αριστερά και ο Δημήτριος Καλαμαράς. Φωτογραφία Ντίνος Αυλωνίτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στην διεύρυνση του Προεδρείου προχωρά μετά από έναν χρόνο η φερόμενη ως πλειοψηφία της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, η οποία απαρτίζεται από τους κ.κ. Βασίλειο Σταθάκο, Δημήτριο Καλαμαρά, Δήμο Σιώκη, Ηλία Τσεκερίδη, Νικόλαο Διαμαντίδη και Κλεάνθη Μεϊμάρογλου.

Η διεύρυνση του Προεδρείου θα τεθεί επί τάπητος στην γενική συνέλευση που αναμένεται να συνέλθει το βράδυ τη Πέμπτης, 8ης Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια.

Στην πρόσκληση που εστάλη στους αντιπροσώπους της Ομοσπονδίας η εν λόγω επιτροπή θεωρεί απαραίτητη την παρουσία όλων λόγω της «κρισιμότητας της παρούσας κατάστασης».

Στην ημερήσια διάταξη δεσπόζουν η «ενημέρωση Οικονομικού Ελέγχου», η «Αναφορά Προέδρου», η «Αναφορά συντονιστών Δ.Γ. Καλαμαρά και Ν. Διαμαντίδη», η διεύρυνση του Προεδρείου των Πρώην Προέδων με προσθήκη νέων μελών» και τέλος Παλαιά και Νέα Θέματα.   

-Advertisement-

1 COMMENT

  1. Το μόνο που χρειάζεται είναι η διεύρυνση των μυαλών των δυο αντιμαχόμενων πλευρών της Ομοσπονδίας!!!! Κάτι που δεν είναι εφικτό. Οπότε η μόνη λύση είναι να πάρουν οι Σύλλογοι την Ομοσπονδία στα χέρια τους, δια μέσου μιας διορισμένης από αυτούς μεταβατικής διοικητικής επιτροπής, που θα την οδηγήσει σε εκλογές, μετά από την αναμόρφωση του καταστατικού και την πιστοποίηση των συλλόγων. Εννοείται ότι όλοι οι παλιοί παράγοντες, που έφεραν την Ομοσπονδία με την αναλογική ευθύνη τους στα σημερινά της χάλια, πρέπει να “παροπλιστούν” για το καλό της. Διαφορετικά η διαιρεμένη Ομοσπονδία τετέλεσθαι με όλους αυτούς στο σπασμένο τιμόνι της. Τόσο απλά και κατανοητά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.