Διανομή τροφίμων του Ίδρυματος Ελληνικής Συμπαράστασης στην Αθήνα

0
42
Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων του Ιουλίου. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.

ΑΘΗΝΑ. Λίγο πριν τον Αύγουστο πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εθελοντική Συμπαράσταση και το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief Foundation) στις εγκαταστάσεις στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η τακτική μηνιαία διανομή τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, αλεύρι, λάδι κ.α.) στις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και τα μοναχικά άτομα που υποστηρίζονται, παρουσία και του μέλους του HRF κ. Κωνσταντίνου Ζαχαριάδη.
Συνολικά δόθηκαν περίπου 350 δέματα τροφίμων αλλά και δωροεπιταγές για προμήθεια τροφίμων χορηγία της εταιρείας Αγροβίμ.

Στο πλαίσιο της διανομής, οι ωφελούμενοι είχαν τη δυνατότητα να πάρουν και ενδύματα ενώ στηρίχθηκαν και ιδρύματα όπως το Μερόπειο Ίδρυμα, ενώ ενδύματα προσφέρθηκαν και στην Κοινωνική Παιδιατρική Αθηνών.


Χορηγοί σταθερά το Hellenic Relief, ο Όμιλος Ν. Κωνσταντόπουλου, το Κοινωνικό
Παράρτημα του Συλλόγου των Αθηναίων, η Αγροβιμ, η Τράπεζα Τροφίμων, οι Μύλοι Λούλη, η εταιρεία Μπαρμπα-Στάθης, η Παλλίροια κ.α.


Η διανομή πραγματοποιήθηκε τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό
τις οδηγίες της υπεύθυνης της ΕΛΕΘΣΥ κ. Μαρία Σιούρδη, με τη βοήθεια των εθελοντριών όπως η Έμυ Σπανού και επίσης παρουσία της κόρης της χορηγού μας Αγροβίμ, κ. Μελίνας Πειμανίδη.

Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων του Ιουλίου. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.


Ίδρυμα Ελληνικής Αλληλεγγύης

To Hellenic Relief Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός (non- profit, tax- exempt [501C3] organization). Ιδρύθηκε τον 2012 με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων στις Η.Π.Α. προς αγορά και διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες στην Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχουν αποσταλεί περιπου 775,000 δολάρια με τα οποία έχουν αγοραστεί και  διανεμηθεί τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης καθώς και κοινωνικές υπηρεσίες που αξίζουν περίπου ενάμισι εκατομμύρια δολάρια καθώς εταιρείες στην Ελλάδα ενισχύουν τις διανομές με προϊόντα και ιατροί και κοινωνικοί λειτουργοί προσφέρουν εθελοντικά πολύτιμες υπηρεσίες υποστήριξης. Τα έξοδα του ιδρύματος στην Νέα Υόρκη καλύπτονται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες.  www.hellenicrelief.org

Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων του Ιουλίου. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.
1Στιγμιότυπο από την διανομή τροφίμων του Ιουλίου. Φωτογραφία: Σταύρος Τσακιρίδης.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.