Δεν έπεφτε καρφίτσα στον χορό των Ικαριωτών στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης (βίντεο)

0
Γενική άποψη από την κοινοτική αίθουσα "Ντανιέλ Κουσούλη" της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Δεν έπεφτε καρφίτσα το βράδυ του Σαββάτου, 25 Φεβρουαρίου 2023, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ντάνιελ Κουσούλη» της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Κι αυτό διότι οι Ικαριώτες της τριπολιτειακής περιοχής της Φιλαδέλφειας με τους φίλους τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ηγεσίας της Πανικαριακής Αδελφότητας «Αθέρας» και της πρώτης προέδρου που εκλέχτηκε ποτέ και συγκεκριμένα της κ. Καλλιόπης Κοκόλη για να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά και να ξεφαντώσουν με την ορχήστρα Σεριάνι, την Αγγελική Ψώνη στο τραγούδι και τον βιολιστή Σταύρο Σκυριανό.

Εξ άλλου τα στιγμιότυπα που παραχώρησε στις «Αναμνήσεις» ο φωτορεπόρτερ της Φιλαδέλφειας Στέλιος Λάμπρου και το βίντεο του «Cosmos Philly TV» δεν αφήνουν ούτε το παραμικρό περιθώριο αμφιβολίας για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στον ετήσιο χορό παρέστησαν ο ιερατικός προϊστάμενος και ο πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Θωμά, π. Αυγουστίνος Ψωμάς, και Γιώργος Χωριάτης, αντίστοιχα, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ Γεωργία Κλέτσου, ο πρόεδρος του ΔΣ, Δημήτρης Ροζανίτης και ο συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως, κ. Χάρης Καραπαλίδης και άλλοι εκπρόσωποι της ομογένειας.

Η πρόεδρος της Αδελφότητας Καλλιόπη Κοκόλη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για τις άοκνες προσπάθειες της οργανωτικής επιτροπής με επικεφαλής τον Θεολόγο Χωριάτη, καθώς επίσης και για το εστιατόριο «Αδέλφια» για τα εδέσματα.

Στην συνέχεια απένειμε τις τιμητικές πλακέτες στα αδέλφια Θεόδωρο και Γιάννη Πασαμιχάλη για την πολυετή προσφορά στην Πανικαριακή Αδελφότητα.

Αναφερόμενη στην επιτυχία του δείπνου η κ. Κοκόλη επεσήμανε ότι θυμίζει σε όλους τα πανηγύρια του καλοκαιριού στην ιδιαίτερή τους πατρίδα, την Ικαρία.

Ο Θεόδωρος Πασαμιχάλης με την σύζυγό του αριστερά και ο Γιάννης Παπαμιχάλης με την σύζυγό του. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

Παράλληλα τόνισε ότι αποτελούν προοίμιο των πανηγυριών που θα διοργανώσουν από την 1η μέχρι και την 4η Σεπτεμβρίου στην Φιλαδέλφεια στο πλαίσιο του Συνεδρίου της Πανικαριακής Αδελφότητας Αμερικής.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γεωργία Κλέτσου και ο συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως Χάρης Καραπαλίδης συγχάρηκαν την ηγεσία του Συλλόγου και κάλεσαν τους συνδαιτυμόνες να συμμετάσχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και στην παρέλαση της 2ας Απριλίου 2023.

Η Πανικαριακή Αδελφότητα «Αθέρας» ιδρύθηκε την 1η Απριλίου 1939 και διατηρεί την δική της Λέσχη στο Πενσόκεν της Νέας Ιερσέης. Είναι συνάμα και ένας από τους ελάχιστους φορείς που κατάφεραν να παραδώσουν τα ηνία στη νεότερη γενιά.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η νέα γενιά αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην επικοινωνία και διατηρεί την δική της σελίδα στο διαδίκτυο https://ikariaphilly.com/ η οποία πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και σημείο αναφοράς.    

Από αριστερά διακρίνονται η πρόεδρος Καλλιόπη Κοκόλη, Θεολόγος Χωριάτης, Δημήτρης Ροζανίτης και Χάρης Χαραπαλίδης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Γενική άποψη από την κοινοτική αίθουσα “Ντανιέλ Κουσούλη” της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Στιγμιότυπο από το ξεφάντωμα. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Στιγμιότυπο από το ξεφάντωμα των Ικαριωτών. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.