Έρχονται καλύτερες μέρες για τις επιχειρήσεις του Ομογενή Ντ. Βουδέρη στο «Κόνει Αϊλαντ», σύμφωνα με την USA Today

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια του νέου ρόλερ κόστερ Φωτογραφία: ευγενική παραχώρηση Ντίνου Βουδέρη.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Με μια ανάρτηση στο “Twitter” και με εκτενέστερη αναφορά στην εφημερίδα USA Today, η οικογένεια του ομογενή επιχειρηματία Ντίνου Βουδέρη, (που είναι ιδιοκτήτες του Wonder Wheel Park), ανακοίνωσε την κατασκευή ενός νέου «Ρόλερ Κόστερ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρονται στην ανάρτηση η κατασκευή αυτή  θα έχει ύψος 68 πόδια και ταχύτητα 34 μίλια την ώρα, ενώ θα φέρει το όνομα «Φοίνιξ».

Οπως είχαν γράψει οι «Αναμνήσεις», παρά τις εκκλήσεις της επιχείρησης, στον κυβερνήτη Κουόμο, παρέμεινε κλειστή όλο το 2020, παρόλο που φέτος το πάρκο γιόρταζε τα 100 χρόνια της λειτουργίας του.

Οι οικογένειες που θα επισκεφτούν το ερχόμενο καλοκαίρι, το νέο αυτό απόκτημα, θα νοιώθουν ότι πετούν, κάτι παρόμοιο με την εμπειρία όταν π.χ. ανεβαίνεις στα χιονοδρομικά κέντρα με το ειδικό βαγόνι (lift).

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού, τόσο στους επιχειρηματίες της περιοχής του φημισμένου πάρκου του Coney Island όσο και στους επισκέπτες του πάρκου, που στερήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι την ψυχαγωγία του πάρκου.

Ήταν μια ανάσα ελπίδας για τη νέα χρόνια που πλησιάζει και ταυτόχρονα δείχνει την πίστη του επιχειρηματία ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα το 2021.

«Στοιχηματίζουμε στο μέλλον της Νέας Υόρκης», κατέληγε το μήνυμα της οικογένειας. 

Ο σύνδεσμος με το σχετικό άρθρο της εφημερίδας (Travel Section) εδώ: https://www.usatoday.com/story/travel/experience/america/theme-parks/2020/12/21/universal-orlando-seaworld-legoland-2021-roller-coaster-preview/3957029001/

Η ανάρτηση του ομογενή Ντίνου Βουδέρη,
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.