Απονομή υποτροφιών και βραβείων του 445ου Τμήματος της AHEPA «Θερμοπύλες»

0
Τα ηγετικά στελέχη του Τμήματος "Θερμοπύλες" της AHEPA. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το 445ο Τμήμα της AHEPA «Θερμοπύλες» σε συνεργασία με το 332ο Τμήμα των Θυγατέρων της Πηνελόπης, το 243ο Τμήμα «Αριάδνη» των Θεραπαινίδων της Αθηνάς και το 290ό  Τμήμα των Υιών του Περικλή το Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2023 παρέθεσαν στο εστιατόριο «Anthony’s Ristorante» στο Σπρίνγκφιλντ της Πενσιλβάνιας το καθιερωμένο Πρωτοχρονιάτικο Γεύμα (New Year’s Luncheon) στο πλαίσιο του οποίου απένειμε τις υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις.

Το Τμήμα «Θερμοπύλες», όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» έχει την έδρα του στην μεγαλώνυμη κοινότητα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι της Πενσιλβάνιας και είναι ένα από τα πιο δραστήρια τμήματα της AHEPA.

Οι ομογενείς είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος και συνάμα να ξεφαντώσουν.

Οι αριστούχοι μαθητές, οι οποίοι βραβεύτηκαν. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

Η απονομή των Υποτροφιών αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους θεσμούς, διότι παρέχει την δυνατότητα στα παιδιά και στα εγγόνια να παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους στα μαθήματα και στην κοινωνική δράση και να ανταμειφθούν – βραβευτούν.

Οι αριστούχοι μαθητές που βραβεύτηκαν ήταν ο Δημήτριος Τσίτσιος ο οποίος έλαβε την υποτροφία «Dr. Chris Patterson and Dr. Maria Delivoria Scholarship», ο Αλέξανδρος Θεόφιλος Κόρνμπλατ «Theofilos Constantinidis Scholarship», Νικήτας Φώτιος Λεβίν «Theofilos Constantinidis Scholarship», Δέσποινα Ευαγγελοπούλου «James and Thelma Tanos Scholarship», Γιάννης Κροντίρης «Nikolaos Serekidis Scholarship», Αθηνά Οικονόμου «Gregory Vlassopoulos Sr. Scholarship», Κωνσταντίνα Οικονόμου «Despina Louis Scholarship και Cassidy Lynn Zisis την υποτροφία «Dean Politis Scholarship».

Την τιμητική της όμως είχε η οικογένεια Κροντίρη καθώς βραβεύτηκε ο πατέρας και πρώην πρόεδρος Δημήτριος Κοροντίρης και τα τρία του τέκνα και συγκεκριμένα η Λιάνα, ο Γιάννης και ο Νικόλαος οι οποίοι κέρδισαν την πρώτη θέση στον διαγωνισμό ιστορίας (International Hellenic History Tournament) που διοργάνωσε η AHEPA και όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» βραβεύτηκαν στο πρόσφατο συνέδριο της 100ετίας της οργάνωσης στο Ορλάντο της Φλόριδας.

Τα αδέλφια Λιάνα, Γιάννης και Νικόλαος Κροντίρης σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Δημοσθένη Γιαννουρίδη, τον Στέφανο Ευαγγελόπουλο, Δημήτριο Ροζανίτη και τον Δημήτριο Κωνσταντινίδη. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.