ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Απίστευτη με όλη την σημασία της λέξεως είναι η τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στην καρδιά της Ελληνοκρατούμενης Αστόριας και η οποία στοίχισε την ζωή ενός μοτοσικλετιστή, και προκάλεσε τον τραυματισμό της οδηγού και μιας θαμώνα του εστιατορίου Rosatoro στην συμβολή της 35ης Οδού και της Λεωφόρου Ντίτμαρς.

Το τραγικό συμβάν σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν συνέβη στις 7.45 μ.μ. όταν μια 60χρονη γυναίκα που επέβαινε σε όχημα τύπου 2013 Mercedes-Benz C-300, η οποία κινούνταν βόρεια επί τις 35ης Οδού έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Αρχικά συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα οχήματα και στην συνέχεια εισέβαλε στον υπαίθριο χώρο του εν λόγω εστιατορίου, τραυμάτισε θανάσιμα έναν μοτοσικλετιστή και σφηνώθηκε στο δέντρο.

Τα συντρίμμια του εξωτερικού χώρου του εστιατορίου Rosatoro στην συμβολή της 35ης Οδού και της Λεωφόρου Ντίτμαρς. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε μια 32χρονη γυναίκα η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Η οδηγός όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν διακομίστηκε στο νοσοκομείο, αλλά μέχρι και ετούτη την ώρα δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ο άτυχος Xing Lin επέβαινε σε μοτοσικλέτα τύπου 2019 Yamaha Chappy διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Έλμχουρστ, αλλά ήταν πλέον αργά.   

Τα συντρίμμια του εξωτερικού χώρου του εστιατορίου Rosatoro στην συμβολή της 35ης Οδού και της Λεωφόρου Ντίτμαρς. Φωτογραφία: Γιώργος Σαμαράς.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.