Ανυπολόγιστες οι ζημιές από την πυρκαγιά στο ομογενειακό «Prestige Diner» της Νέας Ιερσέης

0
Στιγμιότυπο από τις προσπάθειες των πυροσβεστών για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στο ομογενειακό εστιατόριο "Prestige Diner". Φωτογραφία: Facebook.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ανυπολόγιστες οι ζημιές που προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης, 26 Μαρτίου 2020 στο ομογενειακό εστιατόριο «Prestige Diner» στο New Providence της Νέας Ιερσέης.

Η πυρκαγιά, όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν της Πυροσβεστικής ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης και συγκεκριμένα στις 7.15 π.μ. στο υπόγειο του εστιατορίου και το εστιατόριο τυλίχτηκε στις φλόγες και στους καπνούς.

Ένεκα της άμεσης παρέμβασης των ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 9.31 π.μ., αλλά τα συνεργεία παρέμειναν αρκετή ώρα επί τόπου φοβούμενοι το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης.

Το ομογενειακό εστιατόριο είναι ένα από τα εμβληματικά κέντρα εστίασης της περιοχής. Η Τζένυ Παγκάνο, μια από τους τακτικούς πελάτες του εστιατορίου μιλώντας στο Breaking News Network (BNN) εξέφρασε τη θλίψη και μεταξύ άλλων τόνισε ότι η κοινότητά μας θα ενωθεί, ότι θα ανασκουμπώσουν τα μανίκια και με καρφιά και σκεπάρνια θα αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Οι πυροσβέστες οι οποίοι έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά στο ομογενειακό εστιατόριο “Prestige Diner”. Φωτογραφία: Facebook.

Το εστιατόριο ανήκει στους ομογενείς Τζίμυ και Χάρη Βάρδα (Jimmy και Ηarry Vardas), οι οποίοι λόγω του κορωνοϊού δεν ακολούθησαν την πεπατημένη, αλλά αποφάσισαν να παράσχουν φαγητό πακέτο και δωρεάν κατ΄οίκον διανομή.

Λίγες ώρες μετά την πυρκαγιά ανάρτησαν τη θλιβερή είδηση στο Facebook του εστιατορίου και μεταξύ άλλων έγραψαν «Μετά λύπης σας πληροφορούμε ότι το εστιατόριο «Τhe Prestige Diner» είναι κλειστό λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε σήμερα το πρωί. Εργαζόμαστε σκληρά για την αποκατάσταση το γρηγορότερο δυνατόν των ζημιών και μόλις έχουμε νεότερα θα σας ενημερώσουμε. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη που μας παρείχατε τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι προσπάθειες των «Αναμνήσεων» να επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου δεν καρποφόρησαν μέχρι και ετούτη την ώρα.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.