Ανοικτή συζήτηση με τον υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου κ. Νίκο Νουρή

Την Κυριακή θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης για την 62η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κύπρου

0
Ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Νίκος Νουρής.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Τα θέματα που αφορούν τους Αποδήμους Κυπρίους μεταξύ των οποίων οι πολιτογραφήσεις και οι παλιννοστήσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της ανοικτής συγκέντρωσης με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εσωτερικών Νίκου Νουρή που διοργανώνουν από κοινού η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής και η Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου 2002 και ώρα 6.00 μ.μ., θα λάβει χώρα στο κυπριακό εστιατόριο «Διόνυσος» στην διεύθυνση 23-15 31st Street, Astoria, NY, 11105 και αναμένεται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι όλων των κυπριακών οργανώσεων της τριπολιτειακής περιοχής της Νέας Υόρκης.

Το πρωί της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου 2022 ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής θα παραστεί στην Θεία Λειτουργία και στην Δοξολογία για την 62η επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κύπρου που θα τελεστούν στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ και μάλιστα θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας.   Οι εκδηλώσεις της Κυριακής διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής σε συνεργασία με την Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα και το Γενικό Προξενείο της Κύπρου στη Νέα Υόρκη.

Η αφίσα για την δεξίωση προς τιμή του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Νουρή.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα παραστεί στην ημερίδα που διοργανώνεται στο New Jersey, στο πλαίσιο της τετραμερούς συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ με την συμμετοχή και των Ηνωμένων Πολιτειών και θα μιλήσει για θέματα που αφορούν την ασφάλεια στην Ανστολική Μεσόγειο και τις υβριδικές απειλές.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής:

Επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου κ. Νίκος Νουρής, προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής με την ευκαιρία του εορτασμού της 62ης επετείου της Κυπριακής Ανεξαρτησίας.

Στις 2 Οκτωβρίου, θα παρευρεθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φλάσινγκ, όπου θα προσφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας για τον εορτασμό της επετείου.

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση για θέματα που αφορούν τους απόδημους.

Μεταξύ άλλων θα έχει σειρά επαφών στην Νέα Υόρκη και θα παραστεί σε εκδήλωση στην Νέα Ιερσέη (New Jersey – Eastern Mediterranean Forum II ).

Η αφίσα της εκδήλωσης για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κύπρου με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Νίκο Νουρή.
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.