ΝΑ ΥΟΡΚΗ. Η Εφορευτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης μέσω μιας ανακοίνωσης τύπου εκφράζει την ικανοποίησή της για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών της 19ης Σεπτεμβρίου 2021 και τονίζει ότι άνοιξε ο κύκλος των ενστάσεων, ο οποίος θα κλείσει το βράδυ της Παρασκευής.

Η Επιτροπή δεσμεύεται ότι θα εξετάσει όλες τις ενστάσεις και ότι θα δοθούν απαντήσεις στην επικείμενη γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Εάν μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής δεν θα υπάρξουν ενστάσεις η Επιτροπή θα επικυρώσει τις εκλογές και την ερχόμενη Δευτέρα, κατά πάσα πιθανότητα, ο Γιώργος Γεωργόπουλος, ο οποίος κέρδισε τις περισσότερες ψήφους θα συγκαλέσει την πρώτη σύσκεψη του νέου συμβουλίου προκειμένου να εκλέξουν τον πρόεδρο και τους αξιωματούχους.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Εφορευτικής Επιτροπής:

Η ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Η Εφορευτική Επιτροπή των Εκλογών της 19ης Σεπτεμβρίου αποτελούμενη από τους: Γεώργιος Χρυσομαλλίδης, πρόεδρος, Αναστάσιος Καραγκούνης, γραμματέας, Γιάννης Καραπερτίδης, μέλος, Γρηγόρης Δημητρουλάκος, μέλος και Νίκος Σουρέλος, μέλος.

Κατόπιν καταμέτρησης παρουσία του ομογενειακού τύπου και επαλήθευση, καταθέτει τα τελικά αποτελέσματα των Εκλογών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στις εκλογές και να συγχαρούμε το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι οποιεσδήποτε ενστάσεις πρέπει να κατατεθούν εντός πέντε ημερών και δεσμευόμαστε να απαντηθούν με πλήρη έλεγχο του αποτελέσματος παρουσία του ομογενειακού τύπου για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έδειξε συμμετοχή 70.03% των συλλόγων που έχουν δικαίωμα ψήφου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την υποδειγματική συμπεριφορά που έδειξαν.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ομογενειακό τύπο που κάλυψε τις εκλογές και συνέβαλε στο αδιάβλητο των εκλογών.

Ευχαριστούμε τους αστυνομικούς από το Τμήμα 114 για τη συνεργασία. Υποσχόμαστε, ότι παραλάβαμε από την ώρα που προταθήκαμε μέχρι τις εκλογές μαζί με τα πρακτικά, θα παραδοθούν στο εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο και δεσμευόμαστε να δοθούν απαντήσεις στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

Ζητούμε από όλη την Ομογένεια να σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών και όλοι μαζί να στηρίξουμε το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο στην αποστολή που έχει.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Ας προχωρήσουμε στο μέλλον, όλοι μαζί ενωμένοι σεβόμενοι την Ομογένεια και τους θεσμούς της.

- Advertisement -

2 COMMENTS

  1. “Ζητούμε από όλη την Ομογένεια να σεβαστεί το αποτέλεσμα των εκλογών και όλοι μαζί να στηρίξουμε το νεοεκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο στην αποστολή που έχει.” Σοβαρά; Πάτε καλά; Πως η Ομογένεια μας να σεβαστεί το αποτέλεσμα των παράνομων εκλογών; Για τις οικονομικές ατασθαλίες τι λέτε; Δεν έγιναν; Κρύσταλλο όλοι σας για το κουκούλωμα τους δια μέσου των παράνομων εκλογών; Αρκετά με την υποτίμηση της νοημοσύνης μας. Από ότι φαίνεται έρχεται “δικαστική ανακούφιση” και ο κάθε διεφθαρμένος μέχρι το κόκκαλο κατεργάρης κλέφτης του “θυμαρίσιου μελιού” της Ομογένειας μας, μέσου της Ομοσπονδίας, στον πάγκο του. Πάρτε το χαμπάρι. Δεν αντιπροσωπεύετε την Ομογένεια μας και για αυτό και σας φτύνει.

  2. Ειληκρινά, πολλοί η μάλλον η μεγάλη πλειοψηφία των ομογενών εδώ θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποιούς συλλόγους εκπροσωπούν οι “εκλεγέντες”, καί φυσικά το status αυτών των συλλόγων. Πολύ αμφιβάλω αν πολλοί μεγάλοι καί σοβαροί συλλόγοι συμμετήχαν στις “εκλογές” αυτές. Θα ήθελα να δω, κάτι πού το θεωρώ απαραίτητο, το όνομα του συλλόγου δίπλα στα ονόματα των “εκλεγέντων”. Ισως δούμε και…καφενεία! Απαραίτητο είναι να γνωρίζουμε, εκτός από το εάν αυτοί οι συλλόγοι τηρούν τις απαραίτητες προυποθέσεις ώστε να είναι νόμιμα μέλη της Ομοσπονδίας, καί την διαδικασία εκλογής των αντιπροσώπων. Πιστεύω οτι σε πολλούς συλλογους, τα μέλη τους ακόμα καί οι σύμβουλοι τους, δεν γνωρίζουν καν τους αντιπροσώπους τους! Πολλοί απλώς αυτοδιορίζονται! Ασε το αν είχαν τελειώσει οι απαραίτητες διαδικασίες πού προηγούνται εκλογών! Δυστυχώς, “για να γυρισει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ….”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.