ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.  Ο ιστορικός Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια» ανακήρυξε ανεπιθύμητη την βουλευτή νομού Καστοριάς και συνάμα υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου, αφ ενός μεν, λόγω της στάσης της υπέρ της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, αφ ετέρου δε λόγω της παντελούς αγνόησης της προειδοποιητικής επιστολής της 17ης Ιανουαρίου 2019.

Ο Σύλλογος Καστοριέων «Ομόνοια», ο οποίος στήριξε εμπράκτως το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στην επιστολή του Ιανουαρίου έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους η κ. Τελιγιορίδου έπρεπε να αντισταθεί στις φωνές της δήθεν κομματικής πειθαρχίας και να βάλει το χέρι στην καρδιάς της και να αναλογιστεί τις συνέπειες και να λάβει υπόψη της «την απογοήτευση και την οργή που θα νοιώσουν οι Καστοριανοί της Διασποράς τόσο απέναντί της όσο και απέναντι σε όσους συνωμοτήσουν και συναινέσουν στην επικύρωση αυτής της κατάπτυστης συμφωνίας».

Στις 6 Μαίου 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο των Καστοριέων εμφανώς απογοητευμένο και προσβεβλημένο από την «απαξιωτική στάση της κ. Τελιγιορίδου συνέταξε και απέστειλε μια δεύτερη επιστολή μέσω της οποίας την ανακηρύσσει ανεπιθύμητη.

Το πλήρες κείμενο της εν λόγω επιστολής έχει ως εξής: Κυρία Τελιγιορίδου,

Η επιστολή της 17ης Ιανουαρίου 2019 προς την Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Αυτό είναι το δεύτερο γράμμα που σας στέλνουμε και αυτή τη φορά θα είμαστε πολύ σύντομοι, διότι καταλάβαμε πως ο χρόνος σας είναι περιορισμένος και δεν έχετε την ώρα ούτε την διάθεση να ασχοληθείτε με έναν Σύλλογο Καστοριανών της ομογένειας της Αμερικής.

Τον Ιανουάριο σας εκφράσαμε  τον προβληματισμό και την δυσαρέσκειά μας για την τροπή που έπαιρνε τότε το Μακεδονικό θέμα.

Από ότι όμως φαίνεται μας θεωρείτε ανάξιους για να αφιερώσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και να μας δώσετε έστω και μια τυπική απάντηση στην επιστολή που σας στείλαμε. Ίσως εσείς προσωπικά να θεωρείτε την ύπαρξή μας άνευ σημασίας προς τα συμφέροντά σας και ανάξια λόγου τα όσα έχει προσφέρει ο Σύλλογός μας κατά τη μακρόχρονη ιστορία του στην πολυαγαπημένη μας πόλη Καστοριά.

Η απαξιωτική σας στάση θεωρείται από πλευράς μας άκρως προσβλητική και με ομόφωνη απόφαση σας κηρύσσουμε εσαεί  Α Ν Ε Π Ι Θ Υ Μ Η ΤΗ στον Σύλλογο μας.

Απάντηση σε αυτήν την επιστολή δεν θέλουμε.

Εκ μέρους του Προέδρου, της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καστοριέων Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ».

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.