Αμφίρροπη η αναμέτρηση του Ιγκι Τερανόβα με τον ομογενή πολιτειακό γερουσιαστή Μιχάλη Γιάνναρη

2
133
Ο Ιγκι Τερανόβα με τους υποστηρικτές του. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αμφίρροπη θεωρείται μέχρι και ετούτη την ώρα η αναμέτρηση του νυν πολιτειακού γερουσιαστή Μιχάλη Γιάνναρη με τον Ιγνάσιο  Ίγκι  Τερανόβα για το χρίσμα του υποψηφίου του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο κ. Τερανόβα χθες, Δευτέρα επισκέφθηκε πολυώροφες κατοικίες στην Αστόρια και σε άλλες περιοχές της εκλογικής του περιφέρειας και συνομίλησε με τους κατοίκους, καθώς επίσης και με ομογενής επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων και με την Πάτη Δελαπόρτα, συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Bel Aire Diner», στην συμβολή της 21ης Οδού και της Λεωφόρου Μπρόντγουέι.

Το εκλογικό του επιτελείο μοίρασε ενημερωτικά φυλλάδια για το πρόγραμμα του κ. Τερανόβα στους σταθμούς του τρένου, καθώς επίσης στις εμπορικές Οδούς της Αστόριας.

Ο Γιώργος Ζούβελος μιλώντας εκ μέρους των ομογενών φίλων του Ιγκι Τερανόβα επεσήμανε ότι το μήνυμα του κ. Τερανόβα είναι ξεκάθαρο και έχει βρει αποδέκτες τόσο μεταξύ των επιχειρηματιών όσο και των απλών εργαζομένων που έχουν πλέον κουραστεί από την πολιτική του ομογενή υποψηφίου και από τα νομοσχέδια τα οποία εισήγαγε στην πολιτειακή βουλή για τις εγγυήσεις για όσους συλλαμβάνονται για διάφορα αδικήματα, καθώς επίσης και για την στάση του στην μεγάλη επένδυση της “Amazon”, που ναυάγησε προ ενός περίπου έτους.

Οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν σήμερα Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 και υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις οι οποίες θεωρούνται κρίσιμες. Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε την αναμέτρηση της Μισέλ Καρούζο- Καμπρέρα (Michelle Caruso-Cabrera) και άλλων υποψηφίων με την νυν βουλευτή Αλεξάντρια Οκάσιο Κορτέζ , καθώς επίσης και του νυν δημοτικού συμβούλου της Αστόριας Κώστα Κωνσταντινίδη που διεκδικεί το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ως υποψηφίου προέδρου του Κουίνς.

Στιγμιότυπο από την συνάντηση του Ιγκι Τερανόβα με την Πάτη Δελαπόρτα, συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Bel Aire Diner», στην συμβολή της 21ης Οδού και της Λεωφόρου Μπρόντγουέι. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.

Από όλες τις αναμετρήσεις μόνο ο Μιχάλης Γιάνναρης έχει έναν και μόνο αντίπαλο τον Ιγκι Τερανόβα, ενώ οι άλλοι έχουν περισσότερους από έναν.

Στις προκριματικές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δεσπόζουν οι εκλογικές αναμετρήσεις του ομογενή Μιχάλη Ταννούση με τον  αλβανικής καταγωγής Μαρκ Κέπι για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ως υποψήφιου πολιτειακού βουλευτή του Μπέι Ριτζ και του Μπρούκλιν, καθώς επίσης και της Νικόλ Μαλλιωτάκη, που διεκδικεί το χρίσμα του κόμματός της για το αξίωμα της ομοσπονδιακής βουλευτή .

Η ψηφοφορία ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με την διαδικασία του early voting και η συμμετοχή ήταν μειωμένη, οπότε η τύχη των υποψηφίων θα κριθεί σήμερα Τρίτη. Οι προβλέψεις κάνουν λόγω για μειωμένη προσέλευση των ψηφοφόρων στις κάλπες και αυτή την φορά η ψήφος μετράει περισσότερο από ποτέ.

Ο Ιγκι Τερανόβα με τους υποστηρικτές του. Φωτογραφία: Ευγενική παραχώρηση Γιώργου Ζούβελου.

2 COMMENTS

  1. Αφού δεν εκτίμησε την υποστήριξη της
    ομογένειας , καιρός είναι να πάει στο σπίτι του.
    Αλιεύς

  2. 14000 ο Γιάνναρης. 5000 ο Ιγκι. Πολύ αμφίρροπη αναμέτρηση…. Και πολύ αντικειμενική ενημέρωση οφείλω να πω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.