Αλλαγή φρουράς στο Σύλλογο Ελληνοαμερικανών Τραπεζιτικών (ΗΑΒΑ)

Στιγμιότυπο απο την βράβευση του Δρ. Γιώργου Χατζηνικολάου που διακρίνεται μαζί με τα μέλη του Συμβουλίου, τον κ. Αλεξανδρο Μπλέιντς και τον κ. Μάικλ Ψαρρό. Φωτογραφία: ETA PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Ελληνοαμερικανών Τραπεζιτικών (The Hellenic American Association for Professionals in Finance) ενέκρινε τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης και της προέδρου Φανής Τραταρού και εξέλεξε τη νέα ηγεσία για την περίοδο 2019-2020.

Πρόεδρος εξελέγη ο Ρόμπερτ Σάβεϊτζ (Robert Savage), στέλεχος της BNY Mellon, αντιπρόεδρος ο Κρις Τόμας (Chris Thomas) στέλεχος της Massey Quick Simon & Co., ταμίας ο πρώην πρόεδρος Κώστας Κέλλας, ιδρυτής της Objecutive, Inc. και γραμματέας η Σοφία Προύντζου από την Wells Fargo.

Στο συμβούλιο εκλέχτηκαν για διετή θητεία οι Nick Lionas, Marsh Private Client Services και Panagiota Mahendru, Center for Employment Opportunities Inc. και για έναν χρόνο ο Εμμανουήλ Καραβάνος (Emmanuel Caravanos), στέλεχος της Arab Bank Plc και η Φανή Τραταρού στέλεχος της Lexington National Land Services.  Η Kondilia Parissi, στέλεχος της Nuveen διορίστηκε για έναν χρόνο ως σύμβουλος.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανών Τραπεζικών κα. Φανή Τραταρού. Φωτογραφία: ETA PRESS

Η νέα ηγεσία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη για την απερχόμενη διοίκηση, καθώς και για τους Γιώργο Μαρούλη και Έλενα Παρασκευά –Τhadani  για την υποστήριξη που παρείχαν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Παράλληλα εξέφρασε και την ευαρέσκειά της για την επιτυχία του ετήσιου χορού στο πλαίσιο του οποίου βράβευσαν τον πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς Δρα. Γεώργιο Χατζηνικολάου.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.