Αλλαγή φρουράς στην Ομοσπονδία της Φιλαδέλφειας

0
Ο π. Αλέξανδρος Καϊτίδης, ενώ ορκίζει το νέο συμβούλιο. Φωτογραφία: Παναγιώτης Καλλιτσόπουλος.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο δικαστής Χάρης Καραπαλίδης το βράδυ της Τρίτης εκλέχτηκε πρόεδρος και έγραψε την δική του ιστορία. Κι αυτό διότι επανελέχτηκε στο ίδιο αξίωμα μετά από τρείς δεκαετίες.

Οι εκλογές έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης που συνήλθε το βράδυ της Τρίτης, 18ης Ιουνίου 2024 στην κοινοτική αίθουσα του Αγίου Δημητρίου στο Άπερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας.

Η γενική συνέλευση είναι ιστορική, καθώς συμμετείχε για πρώτη φορά ο Κώστας Καραμηνάς, ο οποίος εκπροσώπησε την κοινότητα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Ίστον Πενσιλβάνιας.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στο ‘Απερ Ντάρμπι Πενσιλβάνιας, π. Αλέξανδρος Καϊτίδης ανέπεμψε την προσευχή και μετέφερε τις ευλογίες του Μητροπολίτη Νέας Ιερσέης, κ. Αποστόλου.

Το νέο συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντελαγουέαρ. Φωτογραφία: Παναγιώτης Καλλιτσόπουλος.

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γεωργία Χλέτσου αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της δικής της θητείας και εστίασε την προσοχή της στην επιτυχημένη παρέλαση της Φιλαδέλφειας.   

Μετά τις αναφορές των λοιπών αξιωματούχων διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου συμβουλίου για την περίοδο 2024 – 2025.

Πρόεδρος εξελέγη ο Χάρης Καραπαλίδης (Harry J. Karapalides, Esq.), αντιπρόεδρος ο Γιάννης Βασιλείου (John Vasiliou), γραμματέας αλληλογραφία Χαριστέα Φαφαλιού (Carissa Fafalios), γραμματέας πρακτικών η Μαρία Αγκατσιώτη (Maria Agatsiotis) και ταμίας ο Πίτερ Παπαδέας (Peter Papadeas).

Σύμβουλοι εξελέγησαν οι Γεωργία Χλέτσου (Georgia I. Chletcos) πρόεδρος του συμβουλίου, Άννα Μπούσουλα (Ana Bousoulas), Μιχάλης Οικονόμου (Michael Economou) Ευστάθιος Καραντώνης (Stathis Karadonis), Κρις Παπαδέας (Chris Papadeas), Νταν Πίδης (Dan Pithis), Δημήτριος Ροζανίτης (Demetrios Rozanitis), Άρτεμις Τσινγκιροπούλου (Artemis Tsingiropoulos) και Ζωή Τριπολίτη (Zoe Tripolitis)

Νομικοί σύμβουλοι είναι ο Γιώργος Χωριάτης (George G. Horiates, Esq) και Γιώργος Ρασσιάς (George Rassias, Esq).

Πρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως εκλέχτηκε ο Γιάννης Βασιλείου, ο οποίος ήταν συμπρόεδρος της εν λόγω επιτροπής στις δύο τελευταίες παρελάσεις της Φιλαδέλφειας.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η αυλαία των εκδηλώσεων της Ομοσπονδίας για τη νέα σεζόν θα ανοίξει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 με την συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και την Νεφέλη Φασούλη που θα λάβει χώρα στο εστιατόριο «Αδέλφια» στο Ντέμπτορντ της Νέας Ιερσέης.

Μέρος των εσόδων από την συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση της Παρέλασης για την 204η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης που, όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» θα λάβει χώρα στην καρδιά της Φιλαδέλφειας την Κυριακή, 6η Απριλίου 2025.

Διαβάστε επίσης: https://www.anamniseis.net/paraleipomena-tis-megaleiodous-parelaseos-tis-philadelphias/

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.