Ακυρώθηκε η λειτουργία εξεταστικού κέντρου για κορωνοϊό στο Γουάιτστόουν

0
109
Οι εργαζόμενοι ενώ ξηλώνουν το διαγνωστικό κέντρο.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Στο παρά πέντε με όλη τη σημασία της λέξεως ακυρώθηκε η λειτουργία εξεταστικού κέντρου για τον κορωνοϊό στο Γουάιτστόουν του Κουίνς. Πρόκειται για το πρώτο «drive through» εξεταστικό κέντρο που είχε δημιουργηθεί στον χώρο στάθμευσης του φαρμακείου «CVS Pharmacy» στη διεύθυνση 20-21 Francis Lewis Blvd στο Γουάιτστόουν το οποίο ήταν προγραμματισμένο να λειτουργήσει σήμερα, Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020.

Η ακύρωση του εξεταστικού κέντρου προκάλεσε ανακούφιση στους ομογενείς που διαμένουν στην περιοχή, καθώς επίσης στους ιδιοκτήτες των ακινήτων και στους επιχειρηματίες διότι υπήρξαν επιφυλάξεις σχετικά με το ενδεχόμενο μετάδοσης του κορωνοϊού και με την αυξημένη κίνηση των οχημάτων στους δρόμους του Γουάιτστόουν και του Φλάσινγκ.

Οι ομογενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το πρωί της Παρασκευής έβλεπαν τους εργαζόμενους να ξηλώνουν το διαγνωστικό κέντρο και ειδικά όταν διάβασαν την ανακοίνωση στην είσοδο του CVS στην οποία αναγράφονταν ότι οι εξετάσεις για τον κορωνοϊό προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμες εδώ (Coronavirus Disease 2019 (VOVID-19) testing is NOT currently available at this location).

Η ανακοίνωση για την ακύρωση του εξεταστικού κέντρου.
Οι εργαζόμενοι ενώ ξηλώνουν το διαγνωστικό κέντρο.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.