Ακυρώσαμε την Παρέλαση, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, λένε οι ηγέτες της Νέας Αγγλίας

0
149
Στιγμιότυπο από την ομιλία του προέδρου της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας Βασίλειου Καυκά κατά τη διάρκεια της πρώτης εκδήλωσης του 2020. Φωτογραφία https://www.fhasne.com/

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. «Η παρέλαση της 26ης Απριλίου στη Βοστώνη δεν θα γίνει όπως δεν θα γίνουν και οι εκδηλώσεις μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε κάτω σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες και Ελληνίδες» αναφέρουν στο μήνυμά τους για την 199η επέτειο της Ελληνικής Επαναστάσεως οι ηγέτες της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας.

Η ανακοίνωση η οποία φέρει τις υπογραφές του προέδρου Βασιλείου Καυκά και της γραμματέως Όλγας Φώτου αναφέρεται στις συνέπειες του κορωνοϊού και εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας για τους ομογενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: «Φίλοι και φίλες, στις δύσκολες ημέρες που περνάει η ανθρωπότητα με την εξάπλωση του κορωνοϊού πρέπει να υπακούσουμε στους ειδικούς και στις αρχές για να ανταπεξέλθουμε όσο το δυνατό λιγότερο λαβωμένοι.

Έχουμε πληροφορηθεί για Έλληνες ομογενείς της περιοχής μας που παλεύουν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν και οι ευχές μας είναι μαζί τους.

Σήμερα, 25η Μαρτίου, με την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 όπου τιμούμε τους ήρωες και τις ηρωίδες αισθανόμαστε το χρέος να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να θυμηθούμε την Ιστορία μας και την προσφορά του Ελληνισμού στην ανθρωπότητα.

Μετά από απόφαση που πήραμε στις 11 Μαρτίου 2020 η παρέλαση της 26ης Απριλίου στη Βοστώνη δεν θα γίνει όπως δεν θα γίνουν και οι εκδηλώσεις μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα το βάλουμε κάτω σαν άνθρωποι, σαν Έλληνες και Ελληνίδες.

Μόλις περάσει η δύσκολη κατάσταση θα συναντηθούμε για να συντονίσουμε τους στόχους μας για το μέλλον, που πρέπει να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί.          

Σας ευχόμαστε πάντα υγεία και προκοπή. Ζήτω το 1821, Ζήτω ο Ελληνισμός».

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.