ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον της εταιρείας και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος του Πανγκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης εξέπεμψαν οι ομιλητές κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 18 Δεκεμβρίου 2019 στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «The Venetian» στο Γκάρφιλντ της Νέας Ιερσέης.

Πρόκειται για την καθιερωμένη εκδήλωση η οποία παρείχε τη δυνατότητα στα στελέχη της εταιρείας και το προσωπικό να βρεθούν στον εν λόγω φιλόξενο ομογενειακό χώρο με τους εκπροσώπους των εταιρειών και των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων της τριπολιτειακής περιοχής, καθώς επίσης με τους εκπροσώπους των ομογενειακών μέσων ενημέρωσης και των φορέων που ευεργετούνται από τη γενναιοδωρία τους.

Το συντονισμό της εκδήλωσης για μία ακόμη φορά ανέλαβε ο Σταύρος Θεοδώρου, ο οποίος συν τοις άλλοις είχε αναλάβει και τη διασκέδαση των συνδαιτυμόνων.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας του Παν Γκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης Αγάπιος Κυρίτσης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Πανγκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης Αγάπιος Κυρίτσης καλωσόρισε τους συνδαιτυμόνες και εστίασε την προσοχή του στις πρωτοβουλίες που έχουν λάβει το 2019 και δήλωσε με έμφαση ότι το 2020 θα είναι καλύτερο από το 2019, διότι οι εστιάτορες θα γευτούν τους καρπούς των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει.

«Το 2019 ήταν μια από τις πιο αξιόλογες χρονιές, διότι εφαρμόσαμε νέα προγράμματα, τα οποία θα αυξήσουν την ισχύ του Παν Γκριγκόριαν. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα νέων συμφωνιών οι οποίες σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας θα συμβάλλουν στην αύξηση του αριθμού των μελών της εταιρείας» επεσήμανε ο κ. Κυρίτσης.

Ο επίτιμος πρόεδρος της εταιρείας του Πανγκριγκόριαν Γεώργιος Σιαμπούλης απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» επεσήμανε ότι τα επιτεύγματα της εταιρείας του 2019 είναι μεγάλα και ότι έχουν συμβάλει στην αύξηση της αισιοδοξίας και της εμπιστοσύνης των μελών.

Ο πρόεδρος της εταιρείας και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος του Παν Γκριγκόριαν της Νέας Ιερσέης, Δημήτρης Λογοθέτης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

«Επωφελούμενος της ευκαιρίας θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά γιατί στα 21 χρόνια  της προεδρίας μου ήσασταν πάντα στο πλευρό μας και καταγράψατε τα επιτεύγματά μας. Το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά για την εταιρεία του Παν Γρκιγκόριαν της Νέας Ιερσέης. Το καινούργιο συμβούλιο προσπαθεί να υιοθετήσει και εφαρμόσει νέα προγράμματα τα οποία άρχισαν ήδη να αποδίδουν καρπούς και συνεπικουρούν ότι το 2020 θα είναι καλύτερο από το 2019», επεσήμανε ο κ. Σιαμπούλης.  

Αναφερόμενος στους στόχους της Χριστουγεννιάτικης Γιορτής επεσήμανε ότι έχει ως στόχο να περάσουμε ευχάριστες στιγμές και να ανταλλάξουμε ευχές για το νέο έτος. 

«Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Το 2020 που θα ανατείλει σε δύο περίπου εβδομάδες να φέρει υγεία, ευτυχία στα σπίτια σας, του αναγνωστικού σας κοινού και κατ΄επέκταση της ομογένειας», κατέληξε ο κ. Σιαμπούλης.  

Οι εστιάτορες με τους φίλους τους ενώ κατακολουθούν τις ομιλίες. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας του Παν Γκρεγκόριαν της Νέας Ιερσέης και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος, Δημήτριος Λογοθέτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα επιτεύγματα του 2019.

«Εργαζόμαστε στην τεχνολογική αναβάθμιση των γραφείων και στην επίτευξη νέων συμφωνιών με τους προμηθευτές και μπορώ να σας πω με υπερηφάνεια ότι έχουμε πετύχει καλύτερες συμφωνίες με τους διανομείς. Προσπαθούμε να φέρουμε το Παν Γκριγκόριαν στο επόμενο επίπεδο και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το 2020 θα είναι ένα από τα καλύτερα χρόνια για τους μετόχους και τα μέλη του Πανγκριγκόριαν.  Οι γιορτές των Χριστουγέννων μας παρέχουν τη δυνατότητα να εκφράσουμε την αγάπη μας για το συνάνθρωπο και να προσευχηθούμε για την επικράτηση της επί γης ειρήνη», επεσήμανε ο κ. Λογοθέτης.

Ο πρόεδρος του Παν Γριγκόριαν της Μητροπολιτικής Περιοχής της Νέας Υόρκης και συνάμα του Παν Γκριγκόριαν της Αμερικής Δημήτρης Καυχίτσας, επεσήμανε ότι «το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά, με μεγάλες αποδόσεις και με ευεργετήματα για τα μέλη».

Μερική άποψη της αίθουσας. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.

Αναφερόμενος στις σχέσεις τους με τους προμηθευτές επεσήμανε: «Υποσχόμαστε στις μεγάλες εταιρείες μεγάλες πωλήσεις στα μέλη και εκείνοι μας δίνουν καλύτερες τιμές και κέρδη προς τα μέλη. Όσον αφορά το Παν Γκριγκόριαν της Αμερικής μπορώ να πω ότι υπάρχει συνοχή, επαγγελματισμός και το μομέντουμ  για την εξάπλωση του Πανγκριγκόριαν σε όλη την Αμερική».

«Με μεγάλη μου χαρά μπορώ να σας πω ότι η Νέα Ιερσέη και όλες οι εταιρείες εξαπλώνονται σε νέες περιοχές και δίνουν στα μέλη τους πολλά ευεργετήματα και μεγαλύτερες ευκαιρίες για καλύτερη λειτουργία. Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε και το 2020 να αυξήσουμε την αγοραστική ισχύ και να δώσουμε στους μετόχους και στα μέλη καλύτερες υπηρεσίες και περισσότερα κέρδη», κατέληξε ο κ. Καυχίτσας.

Από αριστερά η Χρυσούλα Φιωτοδημητράκη, ο Δημήτρης Καυχίτσας μετά της συζύγου του και ο Νίκος Μπάρδης. Φωτογραφία: Αναμνήσεις / Δημήτρης Τσάκας.
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.