ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιερός ναός του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης, την Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 είχε πλημμυρίσει από τους μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου και από τα μέλη της Ελληνορθόδοξης Νεολαίας (GOYA) τα οποία προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την Θεία Λειτουργία και την τελετή της ορκωμοσίας του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας, π. Αυγουστίνος Ψωμάς αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία τέλεσε τον αγιασμό που όπως κάθε χρόνο σηματοδοτεί την έναρξη του νέου Κατηχητικού έτους και ευχήθηκε επιτυχίες στους κατηχητές και στους ίδιους τους μαθητές.

Αμέσως μετά έλαβε χώρα η ορκωμοσία του νέου συμβουλίου της Ελληνορθόδοξης Νεολαίας (GOYA) το οποίο απαρτίζεται από τους: Gabriel Eleftheriou, πρόεδρο, Nick Pappas, αντιπρόεδρο, Maya Mazahreh , ταμία, Evelyn Buonamici, γραμματέα παρακτικών, Katerina Kokolis, γραμματέα αλληλογραφίας και ιστοριοδίφες οι Katerina Houtridis και Michael Nazirides.  

O Ο π. Αυγουστίνος Ψωμάς ενώ τελεί τον αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κατηχητικού Σχολείου της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com

Ο π. Αυγουστίνος Ψωμάς ευχήθηκε επιτυχίες στο νέο συμβούλιο και τους προέτρεψε να εντείνουν την πολιτιστική, αθλητική και φιλανθρωπική δράση.

Η κοινότητα του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ είναι η μοναδική φερώνυμη κοινότητα σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ και μια από τις πιο δυναμικές και δραστήριες κοινότητες της τριπολιτειακής περιοχής της Φιλαδέλφειας και κατ΄ επέκταση της Μητροπόλεως της Νέας Ιερσέης.

Ο πρόεδρος Γιώργος Χωριάτης και τα άλλα στελέχη του κοινοτικού συμβουλίου, τα στελέχη της Φιλοπτώχου Αδελφότητος και των άλλων φορέων της κοινότητας ετοιμάζονται πυρετωδώς για το τετραήμερο Ελληνικό Φεστιβάλ με την επωνυμία «Ελληνική Αγορά», το οποίο θα ξεκινήσει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Κυριακής, 9 Οκτωβρίου 2022.

1Στιγμιότυπο από την ορκωμοσία του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνορθόδοξης Νεολαίας (GOYA) της κοινότητας του Αγίου Θωμά στο Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Ο π. Αυγουστίνος Ψωμάς ενώ τελεί τον αγιασμό. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
Ο π. Αυγουστίνος Ψωμάς σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τους κατηχητές και τους μαθητές. Φωτογραφία: www.photobystellios.com
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.