Αυξημένο το ενδιαφέρον για την Αθηναϊκή Βραδιά

Η αφίσα της Αθηναϊκής Βραδιάς.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο ιστορικός Σύλλογος Αθηναίων καλεί τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους να συμμετάσχουν στην Αθηναϊκή Βραδιά που θα διοργανώσουν το βράδυ της Κυριακής, 19ης Μαΐου 2024 και ώρα 7.00 μ.μ. στο ομογενειακό κέντρο εκδηλώσεων «Laterna» στην διεύθυνση 47-20 Bell Blvd, Bayside, NY 11361.

Πρόκειται για μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του Συλλόγου, η οποία δεν έχει μόνο κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά και έντονο ερανικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια και τα λαχεία θα διατεθούν για την ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου για την συνέχιση του εκπαιδευτικού, πολιτιστικού και φιλανθρωπικού έργου του Συλλόγου.

Η οργανωτική επιτροπή έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα και για την διασκέδαση παρέα με την Ελεάνα Φινοκαλιώτη, στο τραγούδι, τον Γιώργο Λυριστή, στα πλήκτρα, τον Samir Shukry στο βιολί και τον Γιάννη Στάικο στο μπουζούκι.

Το εισιτήριο έχει οριστεί στα $120. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την Βάνα Κοντομέρκου στο (203) 268-3327.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πάνος Αδαμόπουλος απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» σχετικά με τους στόχους της εκδήλωσης επεσήμανε: «Αν και η Αθηναϊκή Βραδιά έχει καθιερωθεί για την υποδοχή του καλοκαιριού και τον αποχαιρετισμό για τις θερινές διακοπές, εν τούτοις έρχεται να εξυπηρετήσει πολλαπλούς σκοπούς».

«Η εκδήλωση θα μας παράσχει την δυνατότητα να κάνουμε τον απολογισμό της συλλογικής δράσης και το πιο σημαντικό για την ενίσχυση των εκπαιδευτικών, πολιτιστικών και φιλανθρωπικών προγραμμάτων», κατέληξε ο κ. Αδαμόπουλος.

-Advertisement / Διαφήμιση-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.