Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στους ναούς της Νέας Υόρκης την Κυριακή των Βαϊων

0
Το περιπολικό της Αντιτρομοκρατικής στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάτα. Φωτογραφία: ETA - PRESS

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Αυξημένα ήταν σήμερα Κυριακή τα μέτρα ασφαλείιας στους ναους της πόλης της Νέας Υόρκης, όπου ως γνωστόν οι μεν Καθολικοί εορτάζουν το Πάσχα οι δε Ορθόδοξοι την Κυριακή των Βαιων.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας δεν υπάαρχουν συγκεκριμένες απειλέες για την πόλη της Νέας Υόρκης, εντούτοις το τρομοκρατικό χτύπημα στην Σρι Λάνκα και η προχθεσινή εισβολή στον Άγιο Πατρίκιο ενός ύποπτου με δύο μπετόνια βενζίνης, ανα\άγκασε τις αρχές να πάρουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με στόχο την  προστασία των πιστών που κατέκλυσαν τους ναούς.

Ετσι απο το πρωί της Κυριακής Έξω από τον καθεδρικό ναό της ΑγίαςΤριάδας ήταν σταθμευμένο ένα περιπολικό με δυο αστυνομικούς που έφεραν τα χαρακτηριστικά “Counter-terrorism”.

H παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη από πολλούς πιστούς, αν και οι περισσότεροι δεν γνώριζαν τους λόγους, ούτε είχαν ακούσει για τις επιθέσεις, στους ναούυς της Σρι Λάνκα. 

Το περιπολικό της Αντιτρομοκρατικής στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Ναού της Αγίας Τριάδας στο Μανχάτα. Φωτογραφία: ETA – PRESS
-Advertisement-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.