Αδιαχώρητο στην Τσικνοπέμπτη – ραντεβού στο Πατρινό Καρναβάλι (βίντεο)

0
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Συλλόγου Πατρινών για την αναβίωση των εθίμων της Τσικνοπέμπτης.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Το ομογενειακό εστιατόριο «Arcadia» στην Αστόρια το βράδυ της Πέμπτης, 28 Φεβρουαρίου 2019, είχε κατακλυστεί από τους Πατρινούς και τους φίλους τους που προσήλθαν να αναβιώσουν τα έθιμα της Τσικνοπέμπτης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη νεοεκλεγείσα ηγεσία του Συλλόγου Πατρινών Νέας Υόρκης «Κωστής Παλαμάς» και παραβρέθηκαν  τρεις γενιές Πατρινών, καθώς επίσης και πολλοί νέοι που έχουν έρθει από την Πάτρα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=ooejZ_2L2bc&feature=youtu.be” width= https=”yes”]

Ο διάκοσμος, η μουσική και οι ψησταριές που έχουν στηθεί στον  προαύλιο χώρο δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη διάθεση και το ξεφάντωμα κράτησε αρκετές ώρες.

Αύριο, Σάββατο, 2 Μαρτίου 2019, οι Πατρινοί της Νέας Υόρκης θα αναβιώσουν στο “Astra Central Next Door» στη διεύθυνση 20-30 Steinway Street στην Αστόρια το Πατρινό Καρναβάλι.  Έχουν καλέσει τον DJ Petros Sarantopoulos ο οποίος είναι πολύπειρος και έχει έρθει από την Πάτρα και υπόσχεται ανεπανάληπτο ξεφάντωμα.  

Οι διοργανωτές καλούν  τους Πατρινούς και τους φίλους τους να μεταμφιεστούν και να συμμετάσχουν στο καρνιβάλι το οποίο θα ξεκινήσει στις 10.00 μ.μ. και θα κρατήσει μέχρι τις 4.00 τα ξημερώματα. Η είσοδος έχει οριστεί στα $20.00.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους Τζίνα Γεωργίου, πρόεδρο, Τιμολέων Ζιώγκα, α’ αντιπρόεδρο, Νίκο Τζούτη, β’ αντιπρόεδρο, Αριστέα Χιώτη, γενική γραμματέα, Δαμιανό Δήμα, ειδικό γραμματέα, Θωμά Κουρμούση, ταμία, Χριστόδουλο Αθανασάτο, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Διονυσία Σλαμπάκη, μέλος επιτροπής δημοσίων σχέσεων, Άρτεμις Χαλκιοπούλου, υπεύθυνη εκδηλώσεων, Πάνο Παπαδόπουλο – Σερέτη, υπεύθυνο πολιτιστικού τομέα και Ρούλα Χριστοπούλου, μέλος επιτροπής πολιτιστικού τομέα. Αναπληρωματικά μέλη εκλέχτηκαν οι Βασίλης Ντούβας και Κατερίνα Χούσου.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση του Συλλόγου Πατρινών για την αναβίωση των εθίμων της Τσικνοπέμπτης.
-Advertisement-


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.