Αδιάθετος ο Οικουμενικός Πατριάρχης – διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Ουάσινγκτον

1
Στιγμιότυπο από την ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη, κατά την διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσινγκτον, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Φωτογραφία: GOA / Δημήτρης Πανάγος.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. Βαρθολομαίος, το πρωί της Κυριακής, 24 Οκτωβρίου 2021, λίγο πριν την αναχώρησή του για την Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Ουάσινγκτον αισθάνθηκε αδιαθεσία και ο ιατρός του τον συμβούλευσε να ξεκουραστεί και να διακομιστεί για περαιτέρω παρακολούθηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «George Washington».

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής εξέδωσε ανακοίνωση και απέδωσε την αδιαθεσία του στο μεγάλης διάρκειας αεροπορικό ταξίδι και στο βεβαρημένο πρόγραμμα της άφιξής του στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, το οποίο όπως και πλείστες άλλες ανακοινώσεις αποστέλλονται μόνο στην αγγλική γλώσσα:

WASHINGTON, DC – Immediately prior to departing for the service at the Cathedral of Saint Sophia, His All-Holiness Ecumenical Patriarch Bartholomew felt unwell —  due to the long flight and full schedule of events upon arrival. His doctor advised him to rest and out an abundance of caution he will be taken to the George Washington University Hospital for observation.

-Advertisement / Διαφήμιση-

1 COMMENT

  1. Δεν πρόκειται να πάθει τίποτα , προσευχήθηκε
    ο Ποντίφηκας γι’αυτόν .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.